30
Sep

Fashion Event Eden Schwartz & Missy Taylor

Fashion Event Eden Schwartz & Missy Taylor

Fashion liefhebbers opgelet, 30 september 2013 staat er een spectaculair event op de planning!
De merken Missy Taylor en Eden Schwartz zullen een fashionshow geven die nog lang in het geheugen gegrift zal staan. Het evenement zal plaats vinden in de Little Buddha, een prachtig verzorgde club in hartje Amsterdam.

Missy Taylor is een luxe label met modemusthaves voor ieder seizoen. Het merk brengt collecties geinspireerd op de grote designerhuizen en vertaald naar de power-vrouw, die weet wat ze wilt en dit graag uitdraagt met stijl en klasse. Live, love, laugh is dan ook het credo van het merk. Power-vrouwen zoals o.a. Quinty Trustfull, Eva Simons, Fajah Lourens en Yfke Sturms zijn al groot fan van het merk.

Eden Schwartz bestaat uit een groep van enthousiaste en talentvolle ontwerpers die besloten om een nieuwe kijk te brengen aan de denim wereld. Elk paar jeans dat ontworpen wordt door Eden Schwartz is origineel en met de hand gemaakt. De jeans van dit merk staan bekend om de superieure pasvorm, uitstekende wassingen en de hoge denimkwaliteit. Een door BN’ers veel gedragen jeansmerk.

Door de combinatie van deze twee topmerken in een fashionshow voor menig BN’er en fashionlover in een club als de Little Buddha zal dit ongetwijfeld zorgen voor een bijzonder event.

Meer informatie: info@luxury4life.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments