05
Oct

Modeshow - Femke Agema - MOULD

Modeshow - Femke Agema - MOULD
Femke Agema speelt, lacht, droomt en bouwt, en brengt zo collecties tot stand waarin de scheidslijn tussen sculptuur en mode vervaagt. Ieder seizoen creëert ze fantasierijke werelden en door te experimenteren met vormen en materialen ontstaan er larger than life objecten: reusachtige totems, boten, hoeden en hutten die tot leven komen. Deze conceptuele outfits maken deel uit van de draagbare collecties van elegante kledingstukken voor stoere jongedames die zich thuis net zo op hun gemak voelen als op het werk, op een feestelijke opening, of – geheel in lijn met haar zomercollectie 2014 – in het bos.

‘Grab a basket and head for the trees because we’re going mushrom hunting!’

In de diepste, donkerste gedeeltes van het bos is een verscheidenheid te vinden aan kleine universums vol met kleuren en vormen, klaar om ontdekt de worden. Femke is op onderzoek uitgegaan en stuitte op een prachtige mix van structuren en patronen, vol met leven. Hier heeft ze zich door laten inspireren voor haar zomercollectie 2014: MOULD.

Tijdens de modeshow in KLIJS & BOON, zal Femke haar zoektocht in het bos voor het eerst met het publiek delen en de uitkomst op een exclusieve manier showen.

De show is beperkt toegankelijk voor bezoekers van In-Fashion: er zullen uitsluitend via de Facebook-pagina van In-Fashion een aantal kaarten weggegeven worden. Vanaf heden kun je een kaartje kopen bij KLIJS & BOON.

Prijs: €5
Tijd: 22:00 – 23:00
Datum: zaterdag 5 oktober
Locatie: KLIJS & BOON | Voorstraat 44 | Utrecht


Facebook shareComments
Er zijn geen comments