02
Oct

Drie Dwaze Dagen t/m 4 oktober

Drie Dwaze Dagen t/m 4 oktober
De 30ste editie van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf vindt plaats op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 oktober. Halina Reijn en een zwarte panter staan centraal in de Drie Dwaze Dagen-campagne met het thema 'Laat het beest in je los'. Samen met Olcay Gulsen en John Williams opent Halina op woensdag 2 oktober om 07.30 uur het shopping spektakel op de Amsterdamse Dam. De Bijenkorf verwacht tijdens de Drie Dwaze Dagen zo'n miljoen bezoekers in de filialen en ongeveer hetzelfde aantal op deBijenkorf.nl. Ruim een derde van de omzet komt naar verwachting van Members van de Bijenkorf, de vaste klanten. Om de jubileumeditie extra te vieren, krijgen zij 10%  korting op een groot deel van het Drie Dwaze Dagen-assortiment.
  
Drie minuten gratis shoppen
Tijdens de grootse aftrap van de Drie Dwaze Dagen zijn er in de filialen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag drie pluche panters verstopt. De vinders winnen een van de volgende prijzen: drie minuten shoppen ter waarde van € 3.333,-, een cadeaucard ter waarde van € 1.000,- met persoonlijk stijladvies van modeontwerpster Olcay Gulsen, styliste Jetteke van Lexmond of personal shopper Bodo Breg, of een cadeaucard van € 500,-.

Drie orders per seconde op deBijenkorf.nl
Ook via deBijenkorf.nl is vrijwel het gehele Drie Dwaze Dagen-assortiment verkrijgbaar. Ruim 20% van de totale Drie Dwaze Dagen-omzet wordt inmiddels online gegenereerd. De webshop gaat vanaf 09.00 uur open, een uur later dan de filialen. Bij grote drukte verschijnt de digitale portier die ervoor zorgt dat iedereen prettig online kan shoppen. Dit zorgt voor een goede balans qua drukte, zowel online als in de filialen. Tijdens de topdrukte worden op de webshop drie orders per seconde verwerkt.

Nieuwe merken & bijzondere producten
Bijna alle merken die bij de Bijenkorf verkocht worden doen mee aan de Drie Dwaze Dagen. Nieuwe merken in het mode & accessoires-assortiment van de Drie Dwaze Dagen zijn onder meer Armani Jeans, UGG, Furla en Longchamp. Daarnaast zijn eenmalig een mini Hummer, een driedaagse duikcursus en een Polaroid-printer voor smartphones bij de Bijenkorf te koop. Alle producten zijn speciaal voor de Drie Dwaze Dagen ingekocht, zoals in totaal 8.000 paar Happy Socks, 100.000 Rituals Foams en 10.000 potjes nagellak.


Meer informatie: www.bijenkorf.nl
 
 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments