12
Oct

Social One-day-Shop by ANGEL&MACLEAN

Social One-day-Shop by ANGEL&MACLEAN
Op zaterdag 12 oktober 2013 zal de eerste editie plaatsvinden van de Social One-day-Shop by ANGEL&MACLEAN in de Skyybar van het Westcord Fashion hotel.

Gebaseerd op verfijning en kracht, vertegenwoordigt Angel de vrouwelijke designs van ANGEL&MACLEAN. Zelfvertrouwen, sterkte en nuchterheid zijn de componenten van MACLEAN, de mannelijke designs van ANGEL&MACLEAN. ANGEL&MACLEAN is niet alleen maar een merk, het is een lifestyle, motiverend en bouwend op de identiteit van mensen: “This is who I am!”

Kom op deze dag kennis maken met ANGEL&MACLEAN en wordt geïnspireerd tijdens de stylingpresentatie om 18u30. Gedurende de dag zal het nieuwe DJ trio 2SHY gelanceerd worden en kan er onder het genot van een hapje en een drankje de collectie worden aangeschaft.

Belangrijk hierbij: CASH ONLY!!
Ook zal er ruimte zijn om te netwerken; Maak kennis met onder andere stylisten, modellen en ondernemers. Heb jij een voorliefde voor Fashion en wil jij jou netwerk verbreden? Kom dan tussen 16:00 en 21:00 langs op zaterdag 12 oktober in het Westcord Fashion Hotel te Amsterdam.

Bring your good attitude, be yourself!

ANGEL&MACLEAN, This is WHO I AM!

SKYY bar
WestCord Fashion Hotel
Hendrikje Stoffelsstraat 1, Amsterdam


Facebook shareComments
Er zijn geen comments