10
Oct

Parker lanceert Duofold Giant

Parker lanceert Duofold Giant

Aanstaande donderdag lanceert Parker de Duofold Giant. Deze bijzondere pen wordt speciaal op de markt gebracht voor het 125 jarig bestaan van Parker en is verkrijgbaar in een gelimiteerde editie van slechts 125 exemplaren die wereldwijd worden verspreid. Leuk aan de nieuwe collecties van dit klassieke merk is het modische aspect. Zo wordt er naast de exclusieve Duofold Giant ook een Jotter op de markt gebracht in 4 trendkleuren; geel, rood, groen en blauw. Binnen de lustrumlijn vallen ook klassieke modellen zoals de Premier en de Sonnet die gemaakt zijn van rosé en geelgoud. De pennen zijn geïnspireerd op trends binnen de juwelenbranche en passen om deze reden perfect bij iedere outfit.

Aanstaande donderdag is de gehele lustrumcollectie te bewonderen en te koop bij PW Akkerman te Den Haag tussen 18:00 - 21:00 uur. Onder het genot van een glas champagne wordt de unieke heritage van Parker uitgelicht en is de limited Duofold Giant met 16 ingezette diamanten twv Euro 30.000,- aanwezig op locatie.

125 jaar geleden besloot visionair George Safford Parker dat “het altijd mogelijk moet zijn om een nóg betere pen te creëren.” In 1888 richtte hij het Parker op, waarmee hij een einde wilde maken aan pennen met lekkende inkt. Sindsdien voert het bedrijf een lange lijst baanbrekende technologische innovaties, wat van Parker een toonaangevend pennenmerk maakt.

125 jaar…. Innovatie
Parker heeft een uitgebreid cultuurgoed van esthetische innovatie. Deze komt tot uiting via meesterwerken als de Duofold uit 1920 welke voor het eerst in baanbrekende kleuren werd uitgebracht. Of de Parker 51 uit 1939, de eerste pen geïnspireerd op het design en de techniek van de auto- en vliegtuigindustrie. Met zijn kapvormige punt en gestroomlijnde won het zelfs destijds de Acadamy Award voor Best-Design.

125 jaar…. Vakmanschap
Ook vakmanschap is in de 125 jaar van het bestaan altijd een onderscheidende factor van Parker geweest. Het creatieproces bereikt altijd een hoogtepunt via het precieze handwerk van de verschillende onderdelen. De essentie van de pennen ligt in de met zorg ontworpen design, het precieze productieproces en de uitgebreide zorg en aandacht voor detail naar de Parker standaard.

125 jaar …. Geschiedenis
Parker wordt 125 jaar en wereldwijd gerespecteerd door de meest belangrijke politici, artiesten en andere invloedrijke mensen. Van Churchill en Eisenhower tot James Bond en Queen Elizabeth, allen omarmen de excellentie die Parker tot op de dag van vandaag staande houdt.

125 jaar…. Inspiratie
Voor de gelegenheid van haar 125 jarige verjaardag, zal Parker de woorden van hedendaagse jonge influentials vereeuwigen, evenals de woorden van al diegenen die wille bijdragen aan de toekomst van nieuwe generaties. Speciaal hiervoor brengt Parker een exclusieve lijn pennen uit, welke zal bestaan uit bijzondere edities van het vlaggenschip Duofold, de Parker Ingenuity en de iconische Jotter.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments