25
Oct

MoMarket in Modekwartier

MoMarket in Modekwartier

Op zondag 3 november van 12.00 uur tot 17.00 uur strijkt MoMarket opnieuw neer in het Modekwartier van Arnhem. MoMarket is de maandelijkse* mode-, design- en kunstmarkt in het hippe en trendy Modekwartier van Arnhem. Bijzondere producten van professionele ontwerpers staan naast unieke, kleinere merken onder de zeven oude bomen van het Elly Lamakerplantsoen.

MoMarket is een initiatief van ontwerpers en ondernemers uit het Modekwartier en is nadrukkelijk ook bedoeld voor ontwerpers die buiten Arnhem wonen. Naast het inspirerende aanbod van producten is de markt een plek om elkaar te ontmoeten, een drankje te drinken met vrienden of een lekker hapje te eten rondom het gezellige terras van Café Caspar en mode en design hotel Modez. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in een van de vele ateliers en winkels die het Modekwartier rijk is. Daarnaast is er een cultureel programma, variërend van live-muziek tot theater en van danspresentatie tot designworkshop. Zelfs voor de kleintjes is er genoeg te beleven. Zij kunnen kiezen uit diverse activiteiten, die allemaal enthousiast begeleid worden.

Inspirerende producten
'We hebben stands van ontwerpers uit Arnhem, maar ook uit de rest van Nederland. Zo was er in de vorige editie bijvoorbeeld een stand van het Amsterdamse Fashion Dolls, heel leuk om die hier te zien. Het aanbod houden we bewust heel gevarieerd: er zijn modeontwerpers, product designers en kunstenaars, maar ook bijvoorbeeld een producent van bijzondere theesoorten. Het gaat om ambachtelijk gemaakte, inspirerende producten, variërend in prijs van voordelig tot iets kostbaarder en van kinderkleding tot bijzondere kunst ', aldus Annet Veerbeek, een van de organisatoren van MoMarket.

Informatie
*Zondag 3 november, 12.00 uur - 17.00 uur (volgende edities zijn op 1 december en 29 december)
Locatie: rond het Elly Lamakerplantsoen en de Sonsbeeksingel, Modekwartier Arnhem
MoMarket is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Station Velperpoort) en gratis parkeren is mogelijk in de directe omgeving.
Toegang gratis.Blijf op de hoogte via: www.facebook.nl/facebook, www.momarket.nl, www.modekwartier.nl


Facebook shareComments
Er zijn geen comments