28
Nov

Glamour Beauty Festival

Glamour Beauty Festival
KOM JE OOK NAAR HET GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL IN DE BIJENKORF?

Fashion magazine en nummer 1 beautybijbel Glamour organiseert van 28 november tot en met 1 december het Glamour Beauty Festival in alle filialen van de Bijenkorf. Een feestelijk event vol fantastische acties en aanbiedingen.


BEAUTY EXPERIENCE
Tijdens het Beauty Festival verandert je bezoek aan de Bijenkorf – op vertoon van het decembernummer van Glamour – in één grote beauty experience. Bij aankoop van cosmetica en verzorgingsproducten krijg je fijne extra’s en cadeautjes. Ook staan professionele make-up artists klaar om je een smashing make-over te geven, inclusief voor-en-na foto’s. Slimme beautytips en -tricks leer je tijdens inspirerende workshops.

GLAMOUR CAFE
De Illy-bar op de vijfde etage van de Bijenkorf in Amsterdam wordt tijdens het Beauty Festival omgetoverd tot Glamour Café. Het is de place to be voor een heus Glamour-menu: een patatje met een glas bubbels (ook verkrijgbaar in de filialen Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Amstelveen, Maastricht en Arnhem). Ook kun je hier op 28 en 29 november de Glamour-redactie ontmoeten en vragen stellen aan hoofdredacteur Sabine Geurten en beauty editors Brigitte en Ginette Tellier.

HAPPY BEAUTY HOUR
In alle filialen van de Bijenkorf en op www.debijenkorf.nl is het tussen 17.00 en 18.00 uur Happy Hour. Hét tijdstip voor speciale acties en extra aanbiedingen. Deze acties worden aangekondigd via Glamour’s Facebook en Twitter, www.facebook.com/glamournl en
www.twitter.com/glamournl.

Check www.glamour.nl/beautyfestival voor een overzicht van alle deelnemende merken en de tijden en locaties waarop de beauty editors aanwezig zijn.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Glamour’s Junior Brand Manager Marcelle Mudde,
marcelle.mudde@glamour.nl of bel naar 020-7943545.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments