07
Nov

Superdry Flagship store

Superdry Flagship store


SuperGroup kondigt met trots de opening aan van de Superdry flagship store in de Amsterdamse Kalverstraat, op donderdag 7 november 2013. De store is 5,300 vierkante meter groot, verdeeld over twee verdiepingen, en zal de gehele heren- en damescollecties verkopen. De flagship store is een aanvulling op de zes bestaande winkels in Nederland, inclusief die op de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Daarnaast zijn er vijf Superdry franchises in Nederland.

"De opening van de flagship store in Amsterdam is een mijpaal in de internationale expansie van SuperGroup. Amsterdam is een belangrijke markt voor SuperGroup, met een grote bevolking die bestaat uit jonge, modebewuste consumenten naast een belangrijke toeristen markt." - Aldus Julian Dunkerton, Chief Executive Officer

Over Superdry
Superdry blijft ook met het AW13/14 seizoen trouw aan de American Vintage- en Japanse streetstyle. Het Engelse merk werd in 2003 opgericht door James Holder en Julian Dunkerton en vierde onlangs hun 10-jarig bestaan in Londen, waar zij ook de eerste mono-brandstore openden in 2004. Superdry brengt collecties met een typische vintage, verwassen look. De collecties bevatten naast onmisbare kwalitatieve basics altijd genoeg uitgesproken musthaves. Daarnaast blijft het merk ook op het gebied van accessoires niet achter; binnen de AW13/14 collectie is er voldoende keuze uit stoere tassen, mutsen, handschoenen en schoenen.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments