17
Nov

Swap your fashion

Swap your fashion

SWAP YOUR FASHION is een terugkerend mode en kledingruil evenement voor de echte fashionista in het WestCord Fashion Hotel. Op 17 november is er de party editie met het thema Glam the Night Away.

We combineren elk event met wisselende leuke extra's als workshops, customize corners, sample sales en DJ's. Deze keer met een sample sale van Style Department PR, een spectaculaire sieraden collectie van City Fashion Jewellery, een nagelstudio van Shellac Amsterdam en een customize corner met ontwerpster Manjewell.

Tijdens dit event kunnen alle bezoekers een aantal van hun modeschatten meenemen om te ruilen met andere fashion lovers. Onder modeschatten verstaan we alle mooie kledingstukken en accessoires waarmee de grootste liefde over is, maar die de collectie van andere fashion victims nog mooi kunnen aanvullen.

Hoe werkt het?
Het evenement start met het binnen stromen van alle fashionista’s en hun modeschatten op de aangewezen tijd. Iedereen levert de meegebrachte items in, die worden goedgekeurd door de SYF-crew, en ontvangt een kaartje met het nummer van het aantal goedgekeurde items. Aangezien het een 'fashion evenement' is, zijn we streng op de meegebrachte items qua kwaliteit en fashion gehalte.
Tijdens het uur waarin de bezoekers hun items inleveren en de SYF-crew deze checken en ophangen, zal er muziek en andere activiteiten.

Als alle items verzameld en opgehangen zijn wordt het shopgedeelte officieel geopend en hebben de ‘swappers’ 2 uur de tijd om te speuren, te passen, te ruilen en te shoppen. Wanneer de fashionista uitgeshopt is, levert ze haar nummertje weer in en laat ze het aantal items bij de SYF-crew checken.
De middag kan in stijl afgesloten worden met een fashionable drankje op hoogte in de mooie SKYY Bar.
Het shop gedeelte is een combinatie van ruilen en kleine shop-in-shop sample sales.

SWAP YOUR FASHION is een perfecte middag om met een groep vriendinnen door te brengen of om in je eentje te speuren naar nieuwe mode items. Geniet van heel veel mode, inspiratie, gezelligheid en een aantal verrassende activiteiten.

Voor aanmeldingen ga naar de evenement pagina op facebook en meld je aan.
https://www.facebook.com/events/175365315987088/?fref=tsFacebook shareComments
Er zijn geen comments