28
Nov

Forward Fashion Trilogy

Forward Fashion Trilogy
Wat: Forward Fashion Trilogy
Wanneer: Dinsdag 3 december
Waar: Amsterdam, Stadsschouwburg, Marnix vestiaire (Ingang via Stanislavski)
Tijd: Aanvang: 20.30 uur tot 23.00 uur

 
Op dinsdag 3 december organiseert Salon samen met Vonk het tweede deel van het drieluik Forward Fashion Trilogy. Met White Shirt als thema gaan we met Elisabeth Lanz, voorzitter van de Youth Food Movement als expert en mode label Stripes, “Made in Prison, Inspired by Freedom”, op zoek naar ideeën voor de toekomst.

James Dean staat symbool voor de rebelerende jeugd in de jaren 50. Hij droeg de blue jeans, white shirt en leather jacket als geen ander. Daarmee heeft hij het uniform voor tientallen jaren bepaald. Maar hoe zit het met de bijbehorende groeiende en vervuilende industrie? Met het alternatieve driedelige pak van Dean als leidraad, gaan we in drie afzonderlijke avonden – samen met het publiek en experts uit de industrie – op zoek naar concrete oplossingen voor verschillende startups.

Deze tweede editie gaat over het lokaliseren en socialiseren van de productie van T-shirts. Na het inspirerende voordracht van Elisabeth Lanz zal founder Roy Oosterbaan de concrete case van Stripes voordragen aan het publiek. In kleine groepjes ga jij in 45 minuten op zoek naar creatieve oplossingen om  Stripes een stapje verder te helpen. Remco Janssen, motion-/graphic designer en collage artist, maakt live een visueel verslag van deze avond in de vorm van collages.

www.ssba-salon.nl
www.vonked.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments