27
Nov

GRAZIANO PELLÈ ZONDER SHIRT

GRAZIANO PELLÈ ZONDER SHIRT
Daar komt verandering in! Op woensdag 27 november vindt de lancering plaats van de sexy samenwerking tussen ELEVEN PARIS, Graziano Pellè - de hotste voetballer van Nederland - en Men at Work.

Nadat beroemdheden als Kate Moss, Lady Gaga en Pharrell Williams op de T-shirts van ELEVEN PARIS staan afgebeeld met het befaamde snorretje, is het nu de beurt aan niemand minder dan de held van Rotterdam... Graziano Pellè!

Dit exclusieve shirt zal vanaf donderdag 28 november verkrijgbaar zijn bij een selectief aantal Men at Work winkels in de regio Rotterdam en online via http://www.menatwork.nl, in de kleuren zwart en wit. De grijze variant is exclusief te verkrijgen in de Feyenoord Fanshop.

Omdat elk excuus een goed excuus is om een glimp op te vangen van Graziano Pellè zal hij op woensdagavond 27 november het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Onder begeleid- ing van aanvoerder en topstylist Fred van Leer zal een elftal beeldschone dames het eerste exemplaar tijdens de lancering aan Graziano Pellè uitreiken in de Men at Work Flagship store te Alexandrium!

Facebook shareComments
Er zijn geen comments