02
Dec

Life After Football Fair 2013

Life After Football Fair 2013
Locatie: The Harbour Club, Cruquiusweg 67 te Amsterdam
Datum: maandag 2 december 2013
Openingstijden: 13.00 tot 20.00 uur
Dresscode: Tenue de ville

De Lifestyle Fair vindt plaats in The Harbour Club Amsterdam, gevestigd aan de Cruquiusweg. Life After Football trakteert een bijzonder gezelschap op een exclusief tweedaags evenement vol prachtige productpresentaties. De Lifestyle Fair zal plaatsvinden op zondag 1 december en maandag 2 december.

Doel van dit prestigieuze evenement is de ‘targetgroup’ van Life After Football persoonlijk in contact te brengen met het bedrijfsleven en vice versa. De locatie wordt deze twee dagen omgetoverd in een sfeervolle en intieme expositieruimte waarin ruim de tijd wordt genomen om producten en/of diensten te presenteren aan de gasten.

De zorgvuldig geselecteerde genodigden voor zowel de VIP Night als de FAIR Day zijn (ex-)profvoetballers met hun partners, bekende Nederlanders, CEO’s, ondernemers, netwerkers, prominenten uit de voetballerij, vertegenwoordigers van de media en vrienden van Life After Football – in totaal ruim 4000 personen, gerekend over een avond en de daaropvolgende dag.

Tijdens de exclusieve VIP Night op zondag 1 december wordt de Achievement Award by Remy Martin uitgereikt. Het evenement wordt aangekleed met spetterende optredens en een groot openingsfeest. Ook voor de FAIR Day op maandag 2 december is er een aantrekkelijk programma samengesteld met onder meer een lezing, productlanceringen, tasting, modeshow en een afsluitende borrel.

Kortom, een eigentijds en bovenal gedenkwaardig evenement!

Facebook shareComments
Er zijn geen comments