29
Dec

Mode Marché 13

Mode Marché 13
 
Evenement: Mode Marché
Datum: Zondag 29 november
Locatie: Hilton Rotterdam
Tijd: 12:00 uur - 13.00 uur
 

END-OF-THE-YEAR SUPERSHOPPING!

Sluit 2013 knallend af met een ‘Fête de la Mode’! Op zondag 29 december strijkt Mode Marché neer in het heropende Hilton Rotterdam; de ideale gelegenheid om die unieke oud&nieuw outfit te scoren en een frisse garderobe voor 2014. Mode Marché blijft immers het evenement voor iedereen die op zoek is naar buitenkansjes op modegebied, met veel vertrouwd én nieuw modetalent. Kortom: end-of-the-year-supershopping!

Ook deze editie zal een unieke mix van jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties verkopen aan hun liefhebbers. Naast het aanbod voor de vrouwelijke mode fans, biedt Monsieur Mode Marché bijzondere ontwerpen voor de man die er op zijn best uit wil zien en ook de kids worden niet vergeten!

Mode Marché is een onafhankelijk initiatief van RotterdammersEsme de Smit (SHPPR) en Joost van Gorsel (Iconique), beiden al vele jaren werkzaam in de (inter)nationale mode-industrie.

VIP TICKETS NU TE KOOP! WIN DIE SUPER GOODIEBAGS!
Win jij één van de Supergoodie bags vol designer items? Koop dan de tickets voor het VIP Shopping Hour! Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen, hebben de eerste keuze en maken kans op deze te gekke Goodiebags! De VIP tickets zijn vanaf nu te koop bij SHPPR!

Facebook shareComments
Er zijn geen comments