20
Dec

Follow Fashion's Night Out

Follow Fashion's Night Out
Evenement: Follow Fashion's Night Out
Datum: 20 december
Locatie: Groningen


Follow Fashion organiseert op vrijdagavond 20 december hét fashion event van het Noorden: Follow Fashion’s Night Out. Follow Fashion’s Night Out is een exclusief shopping evenement in Groningen met een modeshow en spectaculaire kortingen. Tijdens deze avond worden er daarnaast leuke prijzen weggegeven. Kortom, een avond boordevol fashion dat je niet wilt missen!  

Follow Fashion is een snelgroeiend online modeplatform waarop dagelijks het laatste fashion- en beautynieuws gepubliceerd wordt. Daarnaast worden er winacties maar ook blogger battles georganiseerd en biedt Follow Fashion een platform voor verschillende modebloggers. Follow Fashion schrijft niet alleen over de laatste mode trends, maar heeft ook een eigen webshop met betaalbare fashion musthaves. 

Follow Fashion trapt op 20 december af met de eerste editie van Follow Fashion’s Night Out. Een grote meerderheid van de modefeestjes vindt momenteel plaats in westen van het land, maar Follow Fashion zorgt ervoor dat ook alle fashionista’s in het Noorden niets te kort komen. Zo vindt er tijdens Follow Fashion’s Night Out een modeshow plaats waarin de mooiste items uit de Follow Fashion Webshop getoond worden. De gehele avond kunnen de items uit de webshop met korting worden geshopt en ook worden er leuke prijzen weggegeven. Aan het eind van de avond zal er een Best Dressed Award uitgereikt worden aan de meest fashionable geklede bezoeker. Hier zit natuurlijk een mooie prijs aan verbonden. De avond eindigt tot slot met een spetterende afterparty. 

Aanmelden voor Follow Fashion’s Night Out kan via de Facebook van Follow Fashion. Zeker zijn van een plekje op de gastenlijst? Stuur dan een email naar francheska@followfashion.nl met vermelding van je naam en die van je vriendin(nen). Het toegangsbewijs wordt per e-mail toegestuurd. Wees er snel bij want de eerste 100 aanmeldingen ontvangen een goedgevulde goodiebag!

Entree is gratis, vol = vol.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments