23
Feb

G-Star RAW opent haar grootste winkel wereldwijd

G-Star RAW opent haar grootste winkel wereldwijd

Gisteren opende G-Star RAW in Hong Kong officieel haar grootste winkel wereldwijd in de iconische shopping mall Times Square in de luxe winkelbuurt Causeway Bay op Hong Kong Island. G-Star staat bekend om haar innovatieve en spraakmakende stijl in de denimwereld en organiseerde voor deze speciale winkelopening een eclectische avond gevuld met kunst, muziek, film en mode. Aanwezig bij de officiële openingsceremonie waren de Amerikaanse Skylar Grey (genomineerd voor een Grammy), de Australische actrice Gracie Otto, het Australisch model Alexandra Agoston en veel lokale Chinese beroemdheden waaronder Aaron Kwok.

De winkel van G-Star in Hong Kong is de grootste winkel van G-Star ter wereld met een oppervlakte van 528 vierkante meter aan deniminnovatie. G-Star is de laatste jaren snel gegroeid en heeft winkels geopend in grote wereldsteden zoals Tokio, New York, Sydney en Los Angeles. In december 2011 vierde G-Star de opening van haar 300ste winkel aan Rodeo Drive, Los Angeles. G-Star heeft momenteel meer dan 6000 verkooppunten in 70 landen.

Voor haar winkel in Hong Kong presenteerde G-Star een openingsceremonie waarin de kenmerkende filosofie van ‘unexpected combinations’ centraal stond. De officiële opening begon met een traditionele Chinese leeuwendans, mannen die verticaal langs de opzienbarende gevel van het gebouw naar beneden renden, een champagne crusher, bediend door de Skylar Grey en Aaron Kwok, en een denimgordijn dat een tableaux vivant onthulde. In de winkel konden de gasten genieten van een akoestisch optreden van de Amerikaanse zangeres, songwriter en producer, Skylar Grey en de G-Star Pop-up Show, een spontane en onverwachte show waarin een collectiepresentatie werd omgetoverd tot real life interactie.

Bij de opening presenteerde G-Star tevens de Raw Art Series. Als superspecialistisch denimmerk wil G-Star altijd de grenzen van denim verleggen. Voor Raw Art Series wordt denim wat betreft vakmanschap naar een hoger niveau getild door er verzamelbare kunstobjecten van te maken. RAW Art Series is vanaf 21 februari 2012 vier weken lang te zien in de winkel in Hong Kong.

G-Star Store Hong Kong Leighton Road
Leighton Centre
Shop G14, UG/F and Shop L03, LG/F
77 Leighton Road, Causeway Bay
Hong Kong
G-Star RAW. Just the Product.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments