22
Jan

iNDiViDUALS presenteert A/W 14-15 ‘Wednesday’ collectie

iNDiViDUALS presenteert A/W 14-15 ‘Wednesday’ collectie

Op 22 januari a.s. presenteert iNDiViDUALS haar A/W 14-15 ‘Wednesday’ collectie met een salonshow in Het Huis met de Hoofden te Amsterdam. Dit historische grachtenpand heeft een huiselijke sfeer en sluit daarmee aan op het intieme karakter van de nieuwe collectie. De derde- en vierdejaars studenten van iNDiViDUALS zijn dit seizoen voor het eerst geheel verantwoordelijk voor de show, van concept tot en met uitvoering.

Voor het ontwikkelen van de A/W 14-15 ‘Wednesday’ collectie lieten de studenten hun creativiteit de vrije loop. De rode draad in hun verhaal: een beetje afwijken mag best, want wat ís normaal? Dit uitgangspunt is als volgt verwoord: “We believe in a quirky approach to life. We redefine the familiar by adding our unique touch.”

Het concept komt tot uiting in een ongewone mix van bokkige en glanzende stoffen, clashende prints en uitgesproken silhouetten. De verrassende collectie wordt verder verrijkt door het gebruik van materialen met uiteenlopende texturen.

De salonshow is op 22 januari vanaf 19.00 uur ook via livestream te volgen op 
www.individualsatamfi.nl.

Algemene informatie
iNDiViDUALS, Salonshow
A/W 14-15 ‘Wednesday’ collectie
Woensdag 22 januari 2014 - 19.00 uur (alleen op uitnodiging)
Het Huis met de Hoofden, Keizersgracht 123, Amsterdam
Livestream vanaf 19.00 uur - www.individualsatamfi.nl

Momenteel verkoopt iNDiViDUALS haar S/S14BY21iNDiViDUALS-collectie in de byAMFI Statement Store, Spui 23 in Amsterdam en bij Outspoken Gallerie in Den Bosch. Prijzen variëren van € 99,- tot
€ 429,-. Van 17 t/m 27 januari staat de byAMFI Store geheel in het teken van iNDiViDUALS.

iNDiViDUALS is een initiatief van AMFI-Amsterdam Fashion Institute en de Hogeschool van Amsterdam. iNDiViDUALS is een real life fashion label en biedt derde- en vierdejaars studenten de mogelijkheid de veelzijdigheid van de mode-industrie in al zijn facetten te ervaren.
Zie ook: www.individualsatamfi.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments