23
Feb

9e Modelconvention

9e Modelconvention
Wat: Modelconvention
Wanneer: 23 februari 2014
Waar: Amsterdam, Rai

Altijd al model willen worden en ben je (m/v) tussen de 13-30 jaar? Dan is dit je kans! Model Scouts Network haalt dé top agenten uit de hele wereld naar Nederland en jij kunt ze ontmoeten tijdens de Huishoudbeurs. Op de ModelConvention presenteer je jezelf op de catwalk en laat je 2 foto's zien. Als de agenten in je geïnteresseerd zijn krijg je een zogeheten Call Back. Gedurende de week kun je jezelf voorbereiden door een catwalk workshop bij Mariana Verkerk te volgen (bij de prijs inbegrepen).

Meer dan 35 (inter)nationale modellenscouts zoeken op de ModelConvention naar nieuwe gezichten. Diezelfde dag krijg je een antwoord op de vraag: "ARE YOU A (INTERNATIONAL) MODEL!?". De (inter)nationale modellenscouts die op de ModelConvention komen zijn betrouwbaar en werken internationaal op het hoogste niveau. Je kunt rekenen op erkende scouts van bijv. Ford Models USa, Storm London, Wizard Tokyo, Jill Models Antwerpen, Name, Skin, Fresh, Max Models, Touche, Ego’s Models en a Million Faces.

De ModelConvention is een initiatief van Mariana Verkerk, o.a. bekend van Hollands Next Topmodel, en programmamaker Mauritz Briët.

Deelname ModelConvention en catwalk workshop van Mariana Verkerk voor slechts € 89
Voor dit bedrag ontvang je 3 e-tickets:
1x deelname aan The ModelConvention op zondag 23 februari
1x gratis toegang voor de begeleider op zondag 23 februari
1x gratis catwalk workshop en toegang tot de Huishoudbeurs (tussen 15 en 22 februari)

GRATIS CATWALK WORKSHOP ALS JE DEELNEEMT
Leer de kneepjes van het vak van Mariana Verkerk! Van 15 t/m 22 februari kun je dagelijks van 12.30 tot 13.30 uur gratis catwalk workshops volgen op Festival Fantastique. Een entreekaart van € 89 voor de ModelConvention is inclusief toegang tot de Huishoudbeurs voor jou en je gast en je krijgt één catwalk workshop.

Kaarten kan je via deze link bestellen: Kaarten Modelconvention bestellen

Facebook shareComments
Er zijn geen comments