27
Jan

Geometrische vormen en vouwen zijn nieuwe dimensies voor de TONYCOHEN vrouw.

 Geometrische vormen en vouwen zijn nieuwe dimensies voor de TONYCOHEN vrouw.

 
Zondagavond presenteerde Tony Cohen zijn Autumn/Winter 2014 collectie tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, waarin met de hand gevouwen stoffen en draperingen een grote rol speelden.

Looks zijn uitgevoerd in rijke texturen, lagen vervilt wol en 3D-gewoven stoffen. Double faced wol en leer worden in de collectie gecombineerd met metallic chiffon en handgeweven zijde.

Tony Cohen - Jeroen Snijders

Modellen droegen maxi-jurken en rokken in aardse tinten als zwart en bruin, welke zorgden voor een zwierig effect. Elegante accessoires als hoeden en handschoenen maakten de looks af.

De altijd aanwezige wisselwerking tussen het harde en het zachte werd in deze collectie onderstreept. Geometrische vormen en vouwen zijn nieuwe dimensies voor de TONYCOHEN vrouw.

Tony Cohen - Jeroen SnijdersTony Cohen - Jeroen Snijders

Over Tony Cohen
De geboren Amsterdammer Tony Cohen is een autodidact, gezegend met veel creativiteit en natuurlijk talent voor het ontwerpen van mode. In 2005 richtten Tony Cohen en zijn zakenpartner TONYCOHEN op, dat bestaat uit drie lijnen: Atelier TonyCohen, TONYCOHEN en 2loveTonyCohen. De ontwerpen van Tony Cohen worden wereldwijd verkocht. Daarnaast is  er een TONYCOHEN flagship store in Amsterdam.
 
Fotocredits: Jeroen Snijders


Facebook shareComments
Er zijn geen comments