27
Jan

MaryMe Jimmy Paul “Sam on Mars Collection”

MaryMe Jimmy Paul “Sam on Mars Collection”
Designteam MaryMe-JimmyPaul showde zaterdag 25 januari jl.  tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam -in samenwerking met Jiksu, de elektronische e-cigarette specialist-, hun spectaculaire A/W’14 collectie .
 
Een collectie geïnspireerd op zelfgecreëerde toevluchtsoorden. Emotionele ontladingen van agressie tot melancholie werden op unieke wijze vertaald naar beeld. Een emotie die symbolische overeenkomsten vertoonde met de heftigheid van natuurverschijnselen, zoals afbrokkelende gletsjers, onderzeese vulkaanuitbarstingen en stofwolken die met hun krachtige agressie de melancholiek van het leven weergeven.
 
Door kunst, architectuur, mode en sculpturen samen te brengen biedt MaryMe-JimmyPaul een uniek perspectief op de wereld. Vanuit hun basis in Amsterdam heeft het modeduo werk geshowd en gepubliceerd in heel Europa, op London Fashion Week en in tijdschriften zoals Vogue en
ID-magazine. Daarnaast zijn ze naast Prada en Maison Martin Margiela op de Arnhem Mode Biënnale tentoongesteld.
 
Vanuit verschillende disciplines uit kunst en mode, nemen ze de kijker mee op een unieke reis door de prachtige, angstaanjagende, humoristische, bizarre, grootse, fantasierijke modewereld van MaryMe-JimmyPaul.
Naast uiteenlopende een keur aan modeliefhebbers, alsmede creatieve paradijsvogels en bijzondere gasten uit het art-circuit, waren er tevens een aantal bekende Nederlanders tijdens de show aanwezig, waaronder Fred van Leer, Stacey Rookhuizen, Sebastiaan Labrie, Anna-Alicia Sklias en de boyband B-Brave.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments