01
Feb

Sale event Klijs & Boon Voorstraat Utrecht

Sale event Klijs & Boon Voorstraat Utrecht

Speuren tussen Nederlands (mode)design, Scandinavische mode, vintage, zeefdrukken en platen naar een perfecte aankoop met korting, en een goede koffie en een instore optreden tussendoor. Dit weekend kun je je zaterdag- of zondagmiddag zo doorbrengen in de Voorstraat in Utrecht.

Sinds enkele jaren is de Voorstraat veranderd van een straat achteraf naar een hippe winkelstraat. Off route van het centrum en daarom niet heel bekend, maar met winkels en tentjes waar je je vingers bij aflikt.

Zoals KLIJS & BOON die boven- én ondergoed van Scandinavische en Nederlandse merken voor mannen en vrouwen verkoopt. Eigenaar Gwen Boon houdt dit weekend een mega stocksale en daarnaast speciaal voor dit weekend een eenmalige korting op de lopende collecties van o.a. La Fille d’O, The Boyscouts en The White briefs.
Verder: Wood Wood, Libertine-Libertine, Henrik Viskobv, Femke Agema, en Uniforms for the Dedicated.

En PUHA, waar je veel kleine, bijzondere ontwerpers vindt. Unieke ontwerpen in een zeer beperkte oplage. Hier kun je dit weekend samples en stock.
Merken: Delikatessen, ZEM, Halona, Fenny Faber, Iva Jankovic, studioRUIG, Ellen Benders, Dido Yland, Sena, Renske Versluijs, Laura van Schie.

En Sussies Vintage, al jaren een van de toonaangevende vintagewinkels van Utrecht. Dit weekend alle vintage kleding voor € 10,- per pond over de toonbank. Bij Plato kun je een duik nemen in grote bakken met muziek.

Dan heb je nog the Revenge conceptstore en Kapitaal, grafische werkplaats en shop, beide een nieuwe aanwinst in de buurt en ook hier vind je leuke dingen voor weinig dit weekend.

In de Voorstraat vind je ook The Village Coffee & Music. Eigenaren Lenneart en Angelo hebben naar goed voorbeeld van de coffeeshops in the village in New York, een fijne koffiebar geopend. En niet alleen het interieur is meer dan de moeite waard, maar de koffie is geweldig en met liefde voor je gemaakt.

Daarnaast is dit weekend ook de 4e editie van 24uur LiveBuild. Tijdens deze 24uur zet Live Build zich in om €15.000 euro op te halen voor 5 km waterleiding in Kameroen. Er worden o.a. instore concerts gegeven op verschillende locaties in de binnenstad, waaronder Coppersky bij The Village en Aafke Romeijn bij KLIJS & BOON. Ook organiseren ze een tijdelijke kunstwinkel, kun je eten in het ruilrestaurant en wordt de avond afgesloten in Tivoli met Nacht Bizaar.

Voor informatie:
Sample & stock Sale: https://www.facebook.com/events/1446254282256038/

www.klijsenboon.nl / www.puhashop.nl / www.kapitaalutrecht.nl / www.Platomania.nl / www.sussiesvintage.nl / www.thevillagecoffee.nl /
http://shop.therevenge.nl

24uur Live Build: https://www.facebook.com/events/1404251526488400/

Facebook shareComments
Er zijn geen comments