29
Apr

One Day Without Shoes 29 April

One Day Without Shoes 29 April

Het Amerikaanse merk TOMS wat werkt volgens het One for One® principe komt deze zomer weer met een geweldige lijn schoenen en zonnebrillen voor mannen en vrouwen. De collectie is onder andere geïnspireerd op Blake's reis naar India.

Nieuw dit seizoen de 'Sabados': TOMS eigen interpretatie van de klassieke loafers schoen en de 'Correa' sandalen die zijn ontworpen met eenvoud en comfort in het achterhoofd, de perfecte schoenen om op een luchtige manier van de prachtige lente te genieten. Natuurlijk vind je ook dit seizoen nieuwe kleuren, spannende patronen en handgemaakte details in de bestaande TOMS modellen.

Nieuw is de 'earthwise' classic lijn waarvoor materialen worden gebruikt die niet alleen gerecycled zijn maar ook weer gerecycled worden. Een nieuwe kijk op duurzaamheid. Deze schoenen zijn gemaakt van onder andere hennep en gerecycled plastic.

De TOMS zonnebrillen collectie blijft groeien en is dit jaar erg divers. Zo zijn er vintage geïnspireerde ronde brillen, cat-eye modellen met waanzinnige metalen details, stoere zonnebrillen geïnspireerd op de 'surf-style' en natuurlijk de tijdloze vierkanten modellen.

De schoenen en zonnebrillen zijn verkrijgbaar via shopTOMS.nl en voor beeldmateriaal klik hier

One Day Without Shoes
Dinsdag 29 april is de derde editie van One Day Without Shoes. Op die dag vraagt TOMS de hele wereld om een dag zonder schoenen te lopen om besef te kweken hoe groot de impact van een paar schoenen kan zijn op het leven van een kind.

Tijdens een reis door Argentinië in 2006 raakte de Amerikaan Blake Mycoskie bevriend met enkele dorpskinderen en verbaasde zich erover dat ze geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Omdat hij deze kinderen wilde helpen, richtte hij TOMS op, een bedrijf dat voor elk verkocht paar schoenen een paar aan een kind in nood geeft. One for One®. Vijf jaar later realiseerde TOMS zich dat deze beweging ook voor andere basisbehoeften kon worden ingezet en lanceerde het bedrijf de TOMS Eyewear collectie. Voor elke verkochte zonnebril geeft TOMS iemand een bril, medicatie of een oogoperatie. One for One®. Naarmate meer alledaagse keuzes invloed hebben op de levens van mensen elders op de wereld, zal de TOMS-beweging blijven groeien en zich blijven ontwikkelen.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments