13
Mar

LINDA. lanceert Nationale Jeansdag ism LEVI’S®

LINDA. lanceert Nationale Jeansdag ism LEVI’S®

Elke vrouw verdient de perfecte jeans. De perfecte spijkerbroek. Het is niet iedere vrouw gegeven.  LINDA. en Levi's® lanceren op 22 maart de Nationale Jeansdag. Omdat elke vrouw recht heeft op een perfect passende spijkerbroek.

Nationale Jeansdag
Tijdens de Nationale Jeansdag op 22 maart krijgt iedereen op vertoon van LINDA. 20% korting op de Levi's® jeanscollectie bij De Bijenkorf, Men at Work, Wehkamp.nl en in de Levi's® stores. Daarnaast selecteren LINDA.en Levi's® uit alle aanmeldingen 100 vrouwen om Nationale Jeansdag te vieren in de Levi's® showroom in Amsterdam. Tijdens dit feestelijke event krijgen de 100 geselecteerde vrouwen persoonlijk jeansadvies, een beautybehandeling en een professionele foto van het eindresultaat. Uiteraard in het bijzijn van LINDA. en jeansspecialisten van Levi's®. De Nationale Jeansdag zal jaarlijks plaatsvinden in maart. Klik hier om je aan te melden voor Nationale Jeansdag.

Levi's innovatie
Door de jaren heen heeft Levi's® jeans voor vrouwen ontwikkeld naar een jeans die anno 2014 aan alle eisen voldoet: de perfecte jeans. In 2010 introduceerde het merk de succesvolle Levi's® Curve ID collectie. Slight Curve, Demi Curve of Bold Curve? Bij Curve ID gaat het om de vorm van het lichaam en niet de maat. Ook Levi's® Revel jeans is gebaseerd op het Curve ID systeem. Echter, deze collectie gaat nog een stap verder. Met de nieuwste technologieën, hoogste kwaliteit denim en design, is nu de perfect fitted jeans een feit; Levi's® Revel exclusive Liquid Shaping Technology lifts and defines a women's body. Creating a beautifully shaped silhouette.De Levi’s® Revel jeans nu verkrijgbaar in de winkels. 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments