19
Mar

New Babylon Fashion Day

New Babylon Fashion Day

Aanstaande zaterdag 22 maart organiseert shopping center New Babylon Fashion Day. Het Haagse shoppingwalhalla biedt naast het bestaande winkelaanbod verschillende feestelijke fashion en beauty activiteiten. Speciaal voor Fashion Day is winkelcentrum New Babylon opgedeeld in verschillende afdelingen, geïnspireerd op de wereldwijde department stores. Bezoekers kunnen de hele dag genieten van een inspirerende tour langs de fashion department, beauty & hair department en do it yourself department. Een workshop van één van de bekendste bloggers van Nederland Yara Michels van www.thischicksgotstyle.com, personal style-advies van topstylist Bastiaan van Schaik, een hair touch-up met producten van TONI&GUY Hair Meet Wardrobe, customizen van je kleding met behulp van mode-ontwerpster Catta Donkersloot én een fashion show met kleding van alle winkels uit New Babylon onder begeleiding van Andreia, zijn onder andere te beleven tijdens deze ware shopping experience.

Fashion department
Shoppen in New Babylon is op Fashion Day een echte beleving. Van 12.00 uur tot 18.00 uur kunnen liefhebbers van fashion en beauty hun hart ophalen in New Babylon. Naast (kortings)acties van gevestigde modezaken, zoals Jack & Jones, northbound, Mango en Vero Moda, is er in het Atrium een pop-up shop van online platform Trash to Treasure. Hier kun je tweedehands items met een uniek verhaal kopen. Ook sieradenontwerper Rodrigo Otazu heeft voor de gelegenheid in de Fashion Factory Outlet een one day pop-up shop waar hij zijn internationale ontwerpen showt en verkoopt. Altijd al persoonlijk stijladvies willen krijgen van een topstylist? Ook dit kan tijdens Fashion Day! Vanaf 12.00 uur geeft topstylist Bastiaan van Schaik in de Fashion Factory Outlet personal style- en shopadvies op afspraak. Save ook de date voor de Fashion Day modeshow van 15.00 uur tot 16.00 uur. Deze energieke fashion show vindt plaats door het hele winkelcentrum en toont een mix & match van kleding van de retailers van New Babylon onder leiding van stylisten Bastiaan van Schaik en Andreia. Wanna be a model for a day? Talentscouts van professioneel modellenbureau Dune Models zijn de hele dag aanwezig om onder de bezoekers potentiële modellen te spotten. Een aantal jongens en meisjes die deze dag gescout zijn mogen meelopen in de fashion show. Kortom, een dag vol fashion pleasure voor jong en oud!

Beauty department
Ook op beautygebied ben je tijdens Fashion Day in New Babylon op het juiste adres. Ga langs bij één van de TONI&GUY Hair Meet Wardrobe stylisten voor een perfect gestylde hair-do die past bij jouw outfit. Ook zullen de dames van Massage4life van 12.00 uur tot 16.00 uur klaarstaan om de vermoeide shoppers flink onder handen te nemen en lekker tot rust te laten komen middels een massage. Bij de Experience Store staat de style bar van Scandinavische concept store northbound met de heerlijke pure beauty producten van Karmameju.

Do it yourself department
Zelf maken en doen is een trend op zowel fashion- als beautygebied. Het verlangen om zelf de touwtjes in eigen handen te hebben is tegenwoordig groot. Om deze reden introduceert New Babylon tijdens Fashion Day een ware do it yourself department. Zo kunnen bezoekers een design & do it yourself workshop volgen van mode-ontwerpster Catta Donkersloot. Breng je eigen t-shirt of ander kledingstuk mee en customize deze met figuurtjes, hartjes en letters. Wat zijn de do’s en dont’s en keys to succes om een eigen succesvolle blog te starten? Learn from the best en krijg blog tips van de populaire Yara Michels van www.thischicksgotstyle.com. Yara geeft in de Fashion Factory Outlet van 12.00 uur tot 13.00 uur een blogging masterclass aan de meisjes die zich daarvoor hebben opgegeven. Bezoekers kunnen zich voor deze masterclass hier aanmelden.


Over New Babylon Shops & Restaurants
Op de begane grond van New Babylon is een mix te vinden van winkels voor mode, lichaamsverzorging en gezondheid, een supermarkt en services. Ook is er ruim plaats voor horeca, zoals D.E Café, Greenbean, Sticky Rice, Oodlz, Frozz, Piazza Bar & Restaurant. Winkels in New Babylon Shops & Restaurants zijn onder meer Jack & Jones, Vero Moda, Mango, Spar City Store, AKO, De Tuinen, Coolcat, ONLY, Fashion by GAUDI, Sendra Boots & More by GAUDI, Home & Gifts by GAUDI, Mr.Smith, Studio Italia, De Buren, Delice, Fashion Factory Outlet en Sixt. Een aantal lokale namen zijn gevestigd in het nieuwe winkelcentrum waaronder het Brabants Lederwarenhuis, toptraiteur Dungelmann en concept store northbound. Dit benadrukt het Haagse karakter van New Babylon.

Ondanks de Nucleaire Summit op 24 en 25 maart in Den Haag, zal het winkelcentrum New Babylon goed bereikbaar blijven op zaterdag 22 maart.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments