06
Apr

FUR FREE IS SEXY clubavond in Jimmy Woo

FUR FREE IS SEXY clubavond in Jimmy Woo

BONT IS UIT! Op 1 maart 2014 kondigde de Londense nachtclub Mahiki aan permanent toegang te weigeren aan bontdragers en kort daarna volgde ook Club Mahiki in Dubai. Op 6 april staat de Jimmy Woo in het teken van FUR FREE IS SEXY!

Programmeur en Marketing/PR manager van de Jimmy Woo Danielle Pakes meldt: "Jimmy Woo staat voor genieten met fijne muziek en leuke mensen in een geweldige ambiance. Het is mooi dat wij op deze manier bewustzijn kunnen creëren en laten zien dat Fur Free ontzettend sexy is!"

Een avond in de hipste club van Amsterdam. Goed gezelschap, een vegan hapje, een drankje en dansjes onder een hemel van lichtjes terwijl je hiermee ook nog een bijdrage levert aan het goede doel. Dit gebeurt op FANTASTIC X BONT VOOR DIEREN.

Bont voor Dieren zet zich al jaren in vóór de dieren en tégen bont. Zo streven zij ernaar dat er een verbod komt op de productie en verkoop van bont, politici wettelijke maatregelen nemen tegen de bontindustrie, modeontwerpers geen bont in hun collectie gebruiken en winkels geen bont meer verkopen.

Op zondag 6 april wordt er een benefietavond gehouden op het leukste feestje dat Amsterdam rijk is, Fantastic in de Jimmy Woo. Deze eclectische avond is een wekelijks concept waar resident Dj’s als Waxfiend, Abstract, Aiscream, Dirtcaps en Phalerieau plaatjes draaien en een podium geboden wordt aan nieuwe talenten en creatieve partijen.

Voor de FANTASTIC X BONT VOOR DIEREN editie pakt FANTASTIC speciaal uit. Het thema van de avond is FUR FREE IS SEXY en de zwoele beats zullen dan ook gedraaid worden door Dj’s die een fur free lifestyle steunen.

Tussen 23:00 en 01:00 zullen er duurzame en vegan hapjes worden uitgedeeld, verzorgd door LITE/DARK; Een juice-chocolat bar aan de Utrechtsestraat die streeft naar een gezonde en energieke levensstijl waarbij je je af en toe mag vergrijpen aan verleidingen.

Het wordt een leuke avond zonder verplichtingen. De genodigden die graag een bijdrage willen leveren, kunnen zichzelf opgeven voor de donatie lijst door een RSVP te sturen naar Loulou@steelartistmanagement.com. De entree bedraagt dan €10 die volledig aan de stichting Bont voor Dieren wordt gedoneerd. Extra donaties worden uiteraard in alle dank afgenomen.

Voor de eerste 100 RSVP’s staat er een goodiebag klaar, gevuld met gadgets van onder andere Bont voor Dieren, LITE/DARK, Lush en CHOCOdelic.
 
Line up:
Doppelgang
Dj Wannabe a star
Waxfiend
Java

Datum:
Zondag 6 april 23:00 - 04:00
Locatie:
Jimmy Woo
Korte Leidsedwarsstraat 18
Amsterdam


Facebook shareComments
Er zijn geen comments