24
May

De Spring Garden Market van Sissy Boy

De Spring Garden Market van Sissy Boy
MOOIE DINGEN GEBEUREN INEENS:
PROEF DE LENTE OP ZATERDAG 24 MEI IN HET VONDELPARK, TIJD VOOR DE SPRING GARDEN MARKET VAN SISSY-BOY

Op zaterdag 24 mei 2014 is het openluchttheater van het Vondelpark helemaal omgetuned tot een hippe voorjaarsmarkt, de Spring Garden Market van Sissy Boy. Kom langs, tref, wheel & deal, eet, shop en geniet van een frisse voorjaarsvibe.

Het Amsterdamse openluchttheater zit alweer 40 jaar in het Vondelpark, dat dit jaar zijn 150e verjaardag viert. Deze tweede Spring Garden Market van Sissy-Boy haakt graag in op de feestelijkheden! Een woest wilde akkerbloementuin op je dakterras? Fijne mode koopjes meenemen voor de zonnige dagen? Sjieke mayonaise voor op tafel bij de BBQ?

Breng de lente in je kledingkast, shop voor een zomer lang genieten van je tuin en fleur je huis op met geurende bloemen. Alle leuke, nieuwe springproducten worden op deze speciale dag voor een nog specialere prijs aangeboden. Voel je de lente al?

MOND OPEN OGEN DICHT, JE MOET HET PROEVEN

Kortom; Een magische voorjaarsmarkt met live muziek, de beste deals die je niet wilt laten liggen en de lekkerste hapjes en drankjes van DAILY. Mis het niet en geniet (gratis) op 24 mei van 9 tot 17 uur met het hele gezin van een prachtige voorjaarsdag in het Vondelpark!Fotocredits: Vandennorth & Company

Facebook shareComments
Er zijn geen comments