21
Apr

The Big Exchange - Easter Edition

The Big Exchange - Easter Edition

Op Tweede Paasdag ontdek je tijdens The Big Exchange hoe de wereld eruit zou zien als iedereen met elkaar zou ruilen. Tijdens deze grootste ruilmarkt van Nederland kun je alles met elkaar delen. Van spullen tot skills en zelfs maaltijden. Bezoekers zijn van 13.00 uur tot 16.00 uur welkom bij Roest in Amsterdam.

The Big Exchange is een initiatief van de Nederlandse deeleconomie-initiatieven Konnektid (skills), Peerby (spullen), Thuisafgehaald (maaltijden) en Buy Nothing New Maand. Zij organiseren de ruilmarkt om de toch al steeds grotere ruileconomie een extra zetje te geven.

Op The Big Exchange kunnen bezoekers alles tegen alles ruilen. Je brengt een kledingstuk mee en ruilt dit tegen bijvoorbeeld een stuk appeltaart, een weekendje op een woonboot of een Franse les en vice versa. Onderhandel met je eigen spullen, eten en skills tot het van jou is! Veilingmeester Hidde van Warmerdam (presentator bij SBS6) helpt een handje wanneer dat nodig is. Ook is er zon, een stadsstrand, live muziek en een groot paasvuur.

13.00 uur Inloop
13.30 uur Welkomswoord door Hidde Warmerdam
14.00 uur Veiling (de rest van de middag ieder half uur)
14.30 uur Bandjes starten met optreden
Ontsteken paasvuur opgebouwd uit hout meegenomen door bezoekers
15.00 uur Kinderen kunnen broodjes roosteren bij vuur
16.00 uur Afsluiting door Hidde Warmerdam
Meer informatie vind je op The Big Exchange Facebook Event.
Konnektid, Peerby, Thuisafgehaald.nl en Buy Nothing New Maand nodigen je uit voor de Big Exchange - Easter Edition! Op tweede paasdag ben je samen met je vrienden van harte welkom in Amsterdam Roest (van 13.00-16.00)! De winter editie bracht 500 man naar de grootste deel- en ruilmarkt van Nederland. Dit keer verslaan we de IJ-Hallen vlooienmarkt ;)!*

Neem je spullen, vaardigheden en eten mee en ruil dit met de inbreng van anderen. Of je nu jouw leuke theepot wilt ruilen tegen een heerlijke taart of die paar schoenen tegen een workshop Spaans, je gaat altijd met iets leuks naar huis!

Spullen
Breng voor de markt een bezoekje aan je schuur voor de spullen die je niet meer gebruikt of mest je garderobe uit. Wat voor jou geen nut meer heeft is voor iemand anders misschien van grote waarde.

Thuiskoks
Tijdens The Big Exchange kun je ook jouw heerlijke zelfgemaakte eten delen, dus laat je kookkunsten zien! Liefde gaat door de maag; vorige keer waren de thuiskoks mateloos populair.

Skills
Stof je verborgen talenten af en neem ze mee! Ben je toevallig heel goed in masseren of ben je kapper? Zet jouw skills in en wie weet kun jij iemands haar knippen, op de dag zelf, in ruil voor die mooie kandelaar of krijg jij een heerlijke soep voor het schilderen van iemands muur.

Veilingmeester Hidde
(Je weet wel, de knapste ex-presentator van AT5!)
Je kunt alles tegen alles ruilen. Vind je niet wat je zoekt? Trek veilingmeester Hidde aan zijn mouw en hij zorgt ongetwijfeld voor een goede deal!

Groots Paasvuur!
Wij zorgen voor de tafels, live muziek, vuurkorven met brooddeeg en spelletjes! Neem allemaal een stuk hout mee uit jouw buurt, zodat wij met zijn allen een groot paasvuur kunnen maken!



Facebook share



Comments




Er zijn geen comments