06
Jul

Arnhemse Stockdagen 3 ™ 6 juli

Arnhemse Stockdagen 3 ™ 6 juli

Na twee succesvolle edities van de Arnhemse Stockdagen in 2013 staat Arnhem van 3 t/m 6 juli opnieuw volledig in het teken van geweldige stock en designeritems van gerenommeerde en jonge Nederlandse designers en high-end Arnhemse winkeliers. Tijdens de Arnhemse Stockdagen openen zij hun voorraadkasten en verkopen stoffen, fournituren, samples en oude collecties. Denk Humanoid, Elsien Gringhuis, Sjaak Hullekes, Spijkers & Spijkers en Ineke Hans en je weet: dit designerfestijn mag je niet missen.

* NIEUW * DE HORECAROUTE
Mode en design staan tijdens de stockdagen centraal en laten zich op allerlei manieren zien en beleven. De creativiteit groeit en bloeit uit alle hoeken en kieren in de stad. Nieuw dit jaar is de horecaroute. Designers worden hiervoor aan horecagelegenheden gekoppeld. Samen zoeken ze naar een spannende uitwerking van de elementen van beide ondernemers die in de horecagelegenheid wordt uitgewerkt en tentoongesteld.

HORECA X DESIGNER
De Arnhemse Stockdagen koppelt voor deze eerste horecaroute 12 designers en horeca waaronder deze:
- Maison the Faux x Momento
- Juliette Bogers x Museum Cafe (Museum Arnhem) - Pauline van Dongen x Modez

KLOPPEND HART
De vorig jaar voor het eerst in gebruik genomen Stadhuishal is het kloppend hart van de Arnhems Stockdagen. In de bijzondere hoge en lichte ruimte verkopen met name ontwerpers van buiten Arnhem en net afgestudeerden hun waar. In de omliggende centrumstraten van Arnhem en het Modekwartier zetten de in de stad gevestigde ontwerpers hun voorraadkasten open en verkopen alles wat in de ateliers ligt opgeslagen. De Arnhemse Stockdagen biedt een schat aan couture parels en voor elk wat wils.

MEER DEELNEMERS DAN OOIT
Voor deze editie worden meer deelnemers verwacht dan ooit. Een greep uit de circa 80 deelnemers van de aankomende editie:
Mode: Trix en Rees, Spijkers en Spijkers, Humanoid, Sjaak Hullekes, Elsien Gringhuis, Bottines, Furansu, Fenny Faber en The People of the Labyrints. Product: Philomijn, Van den Dungen, Ineke Hans Collection, Jannissima, Anna Treurniet, Studio Lenneke Wispelwey.
Luxe winkels:? Jones Arnhem, Trickle Down Fabrics, Meijer&Floor, Oska, Van Mij, Minouche en Rûne sieraden.

Fashion Festival Arnhem
De Arnhemse Stockdagen zijn de grande finale van de dit jaar voor het eerst verwachtte Fashion Festival Arnhem. Een bundeling van alle mode en design gerelateerde evenementen in Arnhem. Van 1 juni t/m 6 juli is Arnhem één modefestival (www.fashionfestivalarnhem.nl).
Kijk voor het volledige programma, meer informatie over en deelnemers aan de Arnhemse Stockdagen op www.arnhemsestockdagen.nl.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments