27
Jun

Mode als recept tegen verveling

Mode als recept tegen verveling

mondaze magazine
mondaze is een nieuw independent magazine dat volledig is bedacht, geproduceerd en ontworpen door 31 studenten van het Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Het magazine wordt gelanceerd op zaterdag 28 juni, tijdens AMFI’s jaarlijkse afstudeer-event Transit.

mondaze verkent de vijf fases van verveeldheid. Deze variëren van nutteloos bankhangen tot volledig gefrustreerd raken en wanhopig zoeken naar een uitweg. Met interessante interviews en verrassende fotoshoots, verdeeld over vijf verschillende hoofdstukken, trekt mondaze de lezer uit z’n verveelde bui. Resultaat is een unisex fashion magazine gericht op stadse creatieven. mondaze fascineert, motiveert, stimuleert, verbindt en bevrijdt met bijzondere artilelen en bizarre combinaties van vormen, texturen en prints. Feeling fazed? Get mondazed!

mondaze almanac
Naast mondaze magazine wordt ook het jaarboek van AMFI gelanceerd, de mondaze almanac. Het dient als een netwerk tool voor een nieuwe lichting fashion professionals: AMFI’s eindexamenkandidaten van 2014.
productlijn

Het mondaze-team ontwierp een aanvullende reeks producten, gegarandeerd unboring. In het speelse, kleurrijke assortiment vind je onder meer ‘(a)maze box necklaces’, ‘eat your thoughts notebooks’ and ‘you want to look twice bags’. Alle producten zijn vanaf 29 juni verkrijgbaar in de AMFI statement store ‘byAMFI’.
LOCATIE | Spui 23. OPEN | Dinsdag - zaterdag, 12.00 – 18.00.

mondaze online
Om er zeker van te zijn dat je tijdens het eindeloos scrollen ook iets tegenkomt dat echt de moeite waard is, heeft mondaze een unboring online platform gecreëerd met korte, fascinerende video’s, inspirerende beelden en interessante blogposts. Volg mondaze magazine online via onze website, Facebook, Instagram and Twitter.

mondaze.me
facebook.com/mondaze.me
instagram.com/mondaze.me
twitter.com/mondazemagazine

mondaze iPad magazine
Wordt die eindeloze sleur je teveel en ben je constant bang dat je iets mist? De mondaze iPad magazine is je redder in nood. De mogelijkheid om te chatten met interessante creatieven, informatieve artikelen, verrassende fashion en een tongue-in-cheek benadering, geven je energie en houden je bij de les. So snap out of it!


mondaze evenementen
28 juni | Transit
mondaze magazine wordt voor het eerst gepresenteerd aan het publiek van ‘Transit 2014’, AMFI’s jaarlijkse event voor afgestudeerden.
LOCATIE | World Fashion Centre, Koningin Wilhelminaplein 13. TIJD | 16.00 – 22.30.

29 juni | byAMFI presenteert mondaze magazine
Gedurende drie maanden staat AMFI’s statement store ‘byAMFI’ volledig in het teken van mondaze. Deze zomer vind je er zowel het magazine als de volledige productlijn. Dus haast je naar binnen en get unbored!
LOCATIE | Spui 23. TIJD | Dinsdag - zaterdag, 12.00 – 18.00.

1 juli | mondaze wereldwijd in de schappen!
mondaze magazine is vanaf 1 juli wereldwijd verkrijgbaar. Check onze where to buy-pagina op onze website (zie bovenstaand adres) voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments