28
Feb

Zwart en smaragdblauw, het tweede kleurthema van 'Addy van den Krommenacker Designed for Steps’

Zwart en smaragdblauw, het tweede kleurthema van 'Addy van den Krommenacker Designed for Steps’


Modeontwerper Addy van den Krommenacker vanuit zijn atelier in Milaan o.a. via twitter bekendgemaakt wat het tweede kleurthema is van zijn speciale,  betaalbare collectie ‘Addy van den Krommenacker Designed for Steps’; een avondthema in zwart en smaragdblauw. De ontwerpen van Addy worden met deze collectie bereikbaar voor een groter publiek. De collectie bestaat in totaal uit drie kleurthema’s met elk een eigen verkoopmoment. Vanaf 30 maart zijn iedere vrijdag nieuwe ‘ Addy for Steps’ jurken beschikbaar in een nieuw kleurthema. De jurken uit het zwart & smaragdblauw thema zijn vanaf vrijdag 6 april instore en online verkrijgbaar bij Steps.

De ‘Addy for Steps’ collectie is herkenbaar aan het uitgesproken, vrouwelijke handschrift van de ontwerper. Kenmerkend in de collectie zijn zwierige lange jurken maar ook de korte cocktailjurkjes met aangesloten lijfje en klokkend rokgedeelte en het typerende stofgebruik zoals chiffon, organza en kant, maken de collectie typisch Addy. Het nieuwe kleurthema, speciaal ontworpen voor de gedistingeerde vrouw, biedt o.a. het perfecte zwarte jurkje, de ultieme galajurk (met dubbellaags rokgedeelte) in groot dotdessin en als eyecatcher het paillettenjurkje met hartvorm op de rug. De kobaltblauw satijnen jurk heeft een bijpassend colbertje. Tevens bevat dit thema Addy’s geliefde trenchcoat en zijn favoriete zwarte jasje (niet op foto) - te combineren met één van de jurken. Met de diversiteit van de collectie biedt Addy voor iedere vrouw een geschikt item.

Onthulling derde en laatste kleurthema op 13 maart
De ‘Addy for Steps’ collectie is opgedeeld in drie kleurthema’s met elk een eigen verkoopmoment: vrijdag 30 maart, 6 april en 13 april. Tijdens de bekendmaking van de collectie op Valentijnsdag onthulde Addy van den Krommenacker al het ‘nude’ thema waarin dunne organza en kant worden gecombineerd. De ontwerper zal op dinsdag 13 maart a.s. het laatste kleurthema onthullen; een kleurrijk zomerthema met vrolijke prints. Op deze dag zal in het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam voor het eerst de collectie in z’n geheel aan pers & publiek getoond worden.

Op 29 maart zal Addy van den Krommenacker, tijdens de exclusieve voorverkoop in Utrecht, het startsein voor de verkoop geven en consumenten persoonlijk adviseren. De prijzen van de jurken variëren in Nederland van € 119,95 tot € 219,95. Overige items, zoals een off shoulder blouse, zijn al verkrijgbaar vanaf  € 69,95. De collectie kenmerkt zich door een verfijnde en luxe afwerking en is beschikbaar in een gelimiteerde oplage. Steps heeft 111 winkels en een webshop in Nederland en 13 winkels in België. Zie: www.addyforsteps.com.

fotograaf - Pablo Delfos

Facebook shareComments
Er zijn geen comments