29
Feb

Service bureau voor de modewereld groeit snel

Service bureau voor de modewereld groeit snel

Dutch Fashion Incasso is een snel groeiende incasso organisatie in Nederland met een specialisme binnen de mode, evenementen en show industrie. Volgens de oprichters van Dutch Fashion Incasso, zelf professionals binnen de mode industrie, is het unieke aan het incassosysteem dat het voor opdrachtgevers volkomen gratis is en dat bijna alle vorderingen worden geïncasseerd. “Dit heeft te maken met de benadering, indien nodig gaan we met de debiteur om tafel om te zoeken naar een oplossing, een goed gesprek doet veel meer dan constante dreigbrieven”, aldus een van de oprichters.

Onder de cliënten van Dutch Fashion Incasso vallen verschillende bekende namen en vooraanstaande bedrijven zoals Elite Model Management, Silk PR van Tamara Elbaz en top visagist Roberto Dresia. Maar ook bedrijven en professionals zoals RvHfoto, Lyron Martina en Estorm Academy maken gebruik van Dutch Fashion Incasso. De oprichters vervolgen: “Dutch Fashion Incasso is er voor iedereen, groot of klein. Onze doelstelling is dan ook om er voor te zorgen dat professionals netjes en op tijd hun geld krijgen”.

Naast het bekende incasso traject kan men bij Dutch Fashion Incasso ook gebruik maken van de zogenaamde Facturatie Service. “Middels deze dienst nemen wij de facturatie uit handen, we sturen de factuur, houden het betalingstermijn nauwlettend in de gaten en storten de gelden direct door naar onze opdrachtgever. Voor onze cliënt wel zo makkelijk want deze kan zich volledig richten op nieuwe opdrachten”. Een nieuwe tak binnen de service is intellectueel eigendomsrecht, als een foto zonder toestemming gebruikt is dan heeft de maker vaak recht op vergoeding. In samenwerking met een gespecialiseerd advocatenbureau op dit gebied, doet Dutch Fashion Incasso er alles aan om deze vergoeding ook daadwerkelijk te incasseren.

Een ander bijzonder aspect is het online karakter van Dutch Fashion Incasso, dossiers kunnen op www.dutchfasionincasso.nl worden opgegeven en cliënten kunnen hier 24 uur per dag de voortgang inzien. Met andere woorden, Dutch Fashion Incasso combineert het gemak van online met het vakkundig, persoonlijk en vooral snel oppakken van dossiers. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.dutchfashionincasso.nl.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments