04
Sep

Vogue Fashion's Night Out i

Vogue Fashion's Night Out i

Donderdag 4 september vindt de derde editie van Vogue Fashion's Night Out plaats! Hèt Fashionevent speelt zich af in de mooiste winkels en winkelstraten van Amsterdam. Geniet van de instore feestjes, ne nieuwe collecties en andere primeurs, dj's haps en snaps en nog veel meer!

Internationaal Event
Wie naar Fashion's Night Out (FNO) komt op 4 september is wereldwijd in goed gezelschap, want er doen naast Amsterdam nog 18 wereldsteden mee in landen waar Vogue wordt uitgegeven. FNO is een initiatief van Anna Wintour uit 2009, dat in New York een enorm succes bleek en zich van daaruit verspreidde van Italië tot Rusland. Modellen, ontwerpers, fashion editors, fotografen en modeliefhebbers komen tijdens FNO samen voor een inspirerende avond shoppen en entertainment, om een nieuw modeseizoen in te luiden. In Amsterdam gebeurt het allemaal op de Dam en in en rond de P.C. Hoofstraat.

Hier gebeurt het
Prachtig aangeklede etalages, dj's, photo ops, instore feestjes, speciale aanbiedingen, de Vogue store, surprise performances en veel bubbels! FNO speelt zich zowel in winkels af als op straat. Dit zijn de facts & figures.

Datum: donderdag 4 september 2014
Tijd: 18:00 - 22:00 uur, de Bijenkorf blijft tot 23:00 uur open
Locaties: de Dam, P.C. Hooftstraat, Van Baerlestraat en Hobbemakade in Amsterdam.

Op en neer tussen de Dam en de P.C. kun je in de speciale Mercedes-Benz-Vogue-auto. Er is ook een yellow cab van Tommy Hilfiger en een koets van Moët & Chandon.

Vogue Store
Naast al het feestgedruis bij o.a. Dior, Louis Vuitton, Gassan en de Bijenkorf heeft Vogue zelf ook een winkel: de Vogue Store. In de Vogue Store is onder andere het Vogue Fashion's Night Out Amsterdam 2014 T-shirt te koop, speciaal ontworpen door Queen of T's Zoe Karssen. Het FNO-T-shirt is ook te koop in kiosken in de P.C. Hoofstraat en in de Bijenkorf. Met je aankoop steun je dance4life, dat met jongeren samenwerkt aan een wereld zonder aids. Dance4life geeft seksuele voorlichting en motiveert jongeren zelf in actie te komen en de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. Het FNO-shirt kost € 19.95, waarvan € 5 naar dance4life gaat. Mocht je niet naar Amsterdam kunnen komen, dan kun je vanaf 4 september het T-shirt online bestellen via vogue.nl/fnotee.

Op de hoogte
Check vogue.nl voor het exacte programma en volg Fashion's Night Out via Vogue's Facebook en Twitter voor de laatste nieuwtjes. We'll see you there!


Facebook shareComments
Er zijn geen comments