28
Jan

Club BRILLANT & de Mode Alliance sluiten met MATTIJS & Sama Eyewear de Amsterdamse Modeweken af

Club BRILLANT & de Mode Alliance sluiten met MATTIJS & Sama Eyewear de Amsterdamse Modeweken af

Club BRILLANT & de Mode Alliance sluiten met MATTIJS & Sama Eyewear de Amsterdamse Modeweken af

Vanaf 21 januari tot en met 5 februari bruist Amsterdam weer van talloze modeactiviteiten en evenementen. De Modefabriek, De Amsterdam Fashion Week, Downtown en Salon zorgen er met overvolle agenda’s voor dat mode in de breedste zin van het woord weer volop in de spotlights komt te staan.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, sluit Club BRILLANT alle activiteiten af met een spectaculaire show en een spraakmakende afterparty. De leukste opticiens van Nederland krijgen daarbij deze keer de stijlvolle assistentie van hun modecollega’s van de onlangs gelanceerde Mode Alliance.

Samen nodigen zij hun gasten uit voor


"An evening with MATTIJS"
 

waar ontwerper Mattijs van Bergen maar liefst twee collecties zal showen, deels in combinatie met de nieuwste monturen en zonnebrillen van Sama Eyewear waaronder een met diamanten bezet montuur ter waarde van € 50.000,-.


Verregaande samenwerking

Nieuw is dat de samenwerking dit keer voor het eerst verder zal gaan dan uitsluitend de sponsoring van de show. Naast het feit dat de Sama monturen en zonnebrillen bij de Club BRILLANT opticiens verkrijgbaar zijn, zullen komend najaar - naar alle waarschijnlijkheid - ook minimaal één van de twee collecties van MATTIJS bij de leden van de Mode Alliance verkocht worden. Bovendien zijn, direct na de show, al exclusief ontworpen collector’s items van MATTIJS en Sama Eyewear bij respectievelijk de winkels van de Mode Alliance en de Club BRILLANT opticiens te bewonderen.

Kortom, de samenwerking tussen de ontwerpers en de winkels gaat veel verder dan voorheen, waarbij de ondernemers van de Mode Alliance hun voornemen om jonge Nederlandse ontwerpers te helpen zich verder te ontwikkelen, direct waarmaken.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments