27
Sep

Life Designed with Sissy Boy

Life Designed with Sissy Boy

Sissy-Boy is terug van weg geweest en opent na Haarlem en Eindhoven ook in Amsterdam een gloednieuwe flagship store. In de kelder van het warenhuis Magna Plaza, gevestigd in het stadshart, wordt een winkel van 1000 m2 ingericht volgens het nieuwe winkelconcept, afkomstig van de hand van architectenduo Ina & Matt. In de winkel komt het motto ‘Life designed with Sissy-Boy’ overal tot uiting en wordt in het weekend van 27 en 28 september een feestelijke opening georganiseerd: doe mee aan workshops, luister naar vrolijke optredens of drink een kop koffie bij Daily!

ALS EEN VIS IN HET WATER; EEN WARENHUIS IN EEN WARENHUIS
Je kunt er met de hele familie terecht want je vindt er van alles! Bijzondere vintage objecten, stoere meubels, van industriële stoelen, de nieuwste kelim kleden en de speciaal door Sissy-Boy ontworpen bank.

Verzorgingsproducten van de nieuwe verzorgingslijn van Homeland en fashioncollecties voor man, vrouw en kind die met de nieuwe weg die het Nederlandse Sissy-Boy is ingeslagen van een frisse signatuur zijn voorzien. Naast de sterk uitgebreide eigen collectie, is er een ruime mix van nieuwe merken, zoals Bold Briston horloges voor mannen, Sessún en Kings of Indigo voor vrouwen en Mini Rodini voor kids. Bij Daily, voorin de winkel, kun je tijdens het shoppen terecht voor lekkers van de gloednieuwe kaart: een versgebakken broodje of superfood smoothie. Meenemen kan ook, met Daily To Go!

Leuke cadeautjes kun je laten inpakken op traditioneel Franse wijze, in rijk kraft papier, zonder plakband, met jutenkoord. Net het laatste product in de juiste maat gemist? Geen zorgen, door het vernieuwde voorraadsysteem ligt het product dat je net bent misgelopen de volgende dag al voor je klaar.

OPENINGSWEEKEND; TWEE DAGEN FEESTVREUGDE
Het weekend van 27 en 28 september is het feest! Kom langs en maak, met een glas prosecco in de hand, kennis met de nieuwe winkel in de kelder van Magna Plaza. Luister naar live optredens van vrolijke dj’s en bandjes en doe mee aan een workshop foodstyling of stoere inpak workshop, mogelijk gemaakt Flow magazine. De kids kunnen ook mee; voor de kids is er weer waanzinnig veel knikker plezier! Bij Daily kun je allerlei soorten lekkers proeven van de nieuwe menukaart, zoals handgemaakt brood uit Beieren, verse superfood smoothies en huisgemaakte muesli en shop uiteraard als eerste de nieuwste collectie – met 20% korting, omdat het feest is!

Wees welkom, proost en vier mee met het hele gezin!
www.sissy-boy.nlFacebook shareComments
Er zijn geen comments