21
Sep

MoMarket: Wijken voor Kunst!

MoMarket: Wijken voor Kunst!
MoMarket is een initiatief van ontwerpers en ondernemers uit het Modekwartier en is nadrukkelijk ook bedoeld voor ontwerpers die buiten Arnhem wonen. Naast het inspirerende aanbod van producten is de markt een plek om elkaar te ontmoeten, een drankje te drinken met vrienden of een lekker hapje te eten rondom het gezellige terras van Café Caspar en mode en design hotel Modez. 

Momarket van zondag 21 september valt samen met Wijken voor Kunst in en rond Klarendal/Modekwartier. Winkels en ateliers in het Modekwartier zijn ook geopend! MoMarket is de mode-, design- en kunstmarkt in het hippe en trendy Modekwartier van Arnhem. Bijzondere producten van professionele ontwerpers staan naast unieke, kleinere merken onder de zeven oude bomen van het Elly Lamakerplantsoen.

Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in een van de vele ateliers en winkels die het Modekwartier rijk is. Daarnaast is er een cultureel programma, variërend van live-muziek tot theater en van danspresentatie tot designworkshop. Zelfs voor de kleintjes is er genoeg te beleven. Zij kunnen kiezen uit diverse activiteiten, die allemaal enthousiast begeleid worden.

Wijken voor Kunst
Tijdens deze vijfde editie sluit MoMarket aan bij de manifestatie Wijken voor Kunst: hét culturele weekend van en door kunstenaars, culturele ondernemers en creatieve bewoners in de wijken Klarendal, Sint Marten, Sonsbeekkwartier en Spoorhoek in Arnhem.

Informatie
Zondag 21 september, 12.00 uur - 17.00 uur

Locatie: rond het Elly Lamakerplantsoen en de Sonsbeeksingel, Modekwartier Arnhem
MoMarket is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Station Velperpoort) en gratis parkeren is mogelijk in de directe omgeving.

Toegang gratis.

Blijf op de hoogte via:
www.facebook.nl/momarket
www.momarket.nl
www.modekwartier.nl


Facebook shareComments
Er zijn geen comments