18
Sep

Alexandrium viert een jaar lang verjaardagsfeest

Alexandrium viert een jaar lang verjaardagsfeest

De allereerste Primark van Nederland is er gevestigd. En marathons mogen nu heel happening zijn, in de jaren tachtig liep er al één door het overdekte winkelcentrum. Het is één van de eerste winkelcentra met een volledig groen dak, zo groen dat er twee bijenkolonies wonen en dat er eigen honing is.

Alexandrium Shopping Center in Rotterdam is al dertig jaar een winkelwalhalla waar alles onder één dak te vinden is. Om te vieren dat er drie decennia op luxe wijze geshopt kan worden in dit ruim opgezette winkelcentrum, viert Alexandrium Shopping Center uitgebreid feest. Een jaar lang worden klanten verwend en verrast met cadeaus en leuke events zoals een fashionshows met beautylane. Nog een reden dus om de Maasstad, die al een tijd lang  in internationale media geprezen wordt, een bezoek te brengen!

Vanaf de allereerste dag was Alexandrium Shopping Center, toen nog Oosterhof geheten, dé plek om het nieuwste van het nieuwste te shoppen in een prettige en luxe omgeving. Met 140 winkels was en is Alexandrium de plek om de mooiste merken te kopen. Bij één van de talloze ketens zoals Mango, Zara, River Island en Primark. Of juist bij de verrassende boetiekjes.

Tijdens het event Fashion & Beauty op 27 en 28 september laten al deze winkels zien wat er deze winter absoluut in de shoppingbag moet zitten. Op dezelfde dagen kunnen klanten terecht voor een beauty touch up in de beautylane, waar kappers, parfumeries en andere mooimakers klaar staan voor advies. Maar hulp bij het shoppen is er eigenlijk het gehele jaar door, want Alexandrium biedt klanten een personal shopper die helpt bij het samenstellen van een garderobe, het goed combineren van een lastig kledingstuk of door middel van een kleuradvies. Winkelen was nog nooit zo relaxt.

Mjam
Ook de innerlijke mens wordt vernieuwend verwend bij Alexandrium, zo zit er een Cinnabon, de wereldberoemde Amerikaanse kaneelbroodjesketen. En een Frooters opent binnenkort, die onder meer heerlijk yoghurtijs in allerlei smaken verkoopt. En bij Shabu To Go haal je heerlijke sushi’s om thuis of ter plekke op te eten.  Of scoor een pasta bij Pastamama of een echt Rotterdams patatje bij Bram Ladage. En dat is echt nog maar een kleine greep uit de culinaire mogelijkheden van het overdekte winkelcentrum.

Een jaar lang feest
Wie jarig is, viert feest. En in het geval van Alexandrium Shopping Center een heel jaar lang, te beginnen op 20 september. Natuurlijk wordt op die dag taart uitgedeeld en zijn er verrassingsoptredens.  Een expositie toont foto’s door de jaren heen en herinneringen van klanten aan Alexandrium. Bijzonder is de recycle-cadeautafel, waar mensen spullen waar ze zelf allang op uitgekeken zijn kunnen ruilen voor de afgedankte schatten van een ander. Een idee dat goed aansluit bij het duurzame karakter van Alexandrium Shopping Center, dat een volledig beplant dak heeft waar twee bijenkolonies wonen waardoor er unieke Shopping Honey te verkrijgen is. Door het jaar heen zullen er meerdere events plaatsvinden, waaronder Fashion & Beauty op 27 en 28 september.


Overige informatie
Alexandrium Shoppingcentre
Locatie:  Shopping Center, Korte Poolsterstraat 2, Rotterdam
Website:   www.alexandrium.nl


Uitnodiging aftrap feestelijk jaar op 20 september
Op 20 september wordt het feestelijke jaar van Alexandrium Shopping Center afgetrapt met een groot verjaardagsfeest. Van 11.00 uur tot en met 16.00 uur zijn er verrassingsoptredens, de ‘30 jaar van nu’ Expo en de recycle-cadeautafel waar bezoekers oude cadeau’s kunnen inleveren tegen nieuwe. Kinderen kunnen hun eigen taartje versieren en bijzondere obers delen lekkers uit aan het winkelend publiek. Uiteraard wordt er om 11.00 uur geproost met bubbels en taart en wordt de expositie officieel geopend.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments