29
Sep

FotoFloor presenteert Georgina op MAG expositie

FotoFloor presenteert Georgina op MAG expositie
De nieuwe online gallery MAG heeft de launch expositie 'The Art of Magazine Photography', in de 5&33 Gallery in het art’otel Amsterdam, verlengd tot en met zondag 5 oktober. De gallery presenteert werk van vijf Nederlandse topfotografen: FotoFloor, Paul Bellaart, Eric van den Elsen, Marc de Groot en Carli Hermès. Editorial foto’s die eerder gepubliceerd zijn in magazines als Esquire, Glamour, Grazia, JAN, LINDA. en Vogue.Het fotografenduo FotoFloor heeft in de online gallery MAG (www.magphoto.nl) de primeur met de verkoop van de allereerste foto. 'Rehab 1' laat een close-up zien van de ondeugende, priemende ogen van Georgina Verbaan. Naast deze licht-poëtische foto presenteert FotoFloor van Georgina ook het sensuele, klassieke zwart-wit portret 'La Garçonne'. De foto 'Ball' met de internationale supermodellen Sonja Wanda en Dioni Tabbers weerspiegelt tijdloze schoonheid.

Naast opdrachtfotografie heeft FotoFloor een grote passie voor het maken van vooruitstrevend eigen werk. Op 2 oktober a.s. is in Zürich de opening van een nieuwe solo expositie. Vrij werk is de afgelopen jaren ook verkocht via galeries in Amsterdam, Barcelona, Buenos Aires, Londen, Melbourne en Sydney.


Floor Stoop fotografeert al meer dan twintig jaar en vormt sinds 2005 met Mike van der Giessen het fotografenduo FotoFloor met een specialisatie in fashion, beauty en celebrities. Tot hun opdrachtgevers behoren toonaangevende magazines, internationale modemerken en platenlabels. Het werk van FotoFloor is bekroond met enkele prestigieuze prijzen.


www.fotofloor.com

F
otocredits: FotoFloor

Facebook shareComments
Er zijn geen comments