23
Nov

Webshopevent Flavourites Live

Webshopevent Flavourites Live
Save the date! Online komt Offline!

Van 21 t/m 23 november vindt in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord de zesde editie van Flavourites Live plaats. Bij zo'n 150 webshops op het gebied van fashion, accessoires, interieur, kids en reizen kan je naar hartelust shoppen. 


Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 november 2014 vindt in De Kromhouthal in Amsterdam-Noord voor de zesde keer het webshopevent Flavourites Live plaats. Bezoekers kunnen dan weer live shoppen bij meer dan 150 webshops van Flavourites.nl, creatieve ondernemers en designers ontmoeten, workshops volgen en genieten van culinaire verrassingen.

Het aantal webshops in Nederland en Belgie? is nog altijd groeiende, steeds meer mensen shopping online. Webportal Flavourites.nl brengt al sinds 2007 de leukste webshops in kaart. Dit jaar organiseert Flavourites voor de zesde maal het webshopevent Flavourites Live waar jaarlijks zo’n 7.500 consumenten ‘live’ shoppen bij ruim 150 webshops van Flavourites.nl. Het aanbod is wederom breed en varieert van design, mode en interieur tot kinderproducten, reizen en meer.

Inspirerend dagje uit
Voor webshopeigenaren is Flavourites Live een uitgelezen moment om de online shoppende consument in levende lijve te ontmoeten en de nieuwste collecties onder de aandacht te brengen. Voor de bezoeker is Flavourites Live een inspirerend dagje uit en een ontdekkingstocht langs de meest originele en creatieve webshops die er in Nederland en Belgie? te vinden zijn. Bovendien zijn er vele extra activiteiten te doen, zoals het volgen van creatieve workshops, het genieten van heerlijk eten en het bijwonen van demonstraties door diverse designers en ontwerpers.

Enkele highlights dit jaar zijn de presentatie van de nieuwste collecties van het Amsterdamse modelabel By Bar, de kunstwerkjes van Studio de Winkel en de limited edition wintercollectie van modelabel Carola van Benthum, die normaal gesproken alleen online te koop is. Ook Flavourites Store www.flavouritesstore.nl, het webwarenhuis van Flavourites, is op verrassende wijze aanwezig. Dit webwarenhuis verkoopt een selectie van producten uit webshops die bij Flavourites zijn aangesloten. Flavourites Store viert dit jaar tijdens Flavourites Live haar eenjarig bestaan en mag nu al maandelijks rekenen op ruim 50.000 bezoekers.

Op de website  http://www.flavouriteslive.nl/ is meer informatie te vinden over het event. Daarnaast staan hier alle deelnemers vermeld die dit jaar met een stand aanwezig zullen zijn.

Flavourites Live is geopend van vrijdag 21 t/m zondag 23 november van 10.00 – 18.00 uur!


Facebook shareComments
Er zijn geen comments