05
Oct

Indië Mini Kids Festival

Indië Mini Kids Festival
Mini Festival voor indie-loving kids of all ages.

Zondag 5 oktober vindt in de Tolhuistuin de eerste editie plaats van het Indie Kids

Zowel binnen als buiten zijn er kramen, demonstraties, proeverijen en tal van gratis workshops van Indie merken, voor kinderen, maar zeker ook voor hun ouders.

Terwijl kinderen meedoen aan workshops, demonstraties of voorleessessies kunnen papa's en mama's met hun vrienden relaxen en genieten van goed eten, drinken en mooie producten van onafhankelijke merken (zoals bij de Local Goods markt die Indie Brands mede organiseert in De Hallen, Amsterdam) - of de handen uit de mouwen steken en samen met zoon of dochter meedoen aan een activiteit. Kortom, een echt zondags familie-event, dat zowel binnen in de Tuinzaal als buiten in de tuin plaatsvindt.

Kinderen en hun ouders kunnen fietsen uittesten op het kinderfietsparcours, boeken lezen in de mobiele kinderbieb, cupcakes versieren, schoenen laten customizen, het overhemd van vader vermaken tot nog iets veel mooiers, pingpongen, supersonische vliegtuigjes vouwen, sprookjesschilderijen van stof creëren, of buttons maken.

Van workshops babyvoeding tot een drukpers demonstratie en van handgemaakte houten skateboards tot het milieuvriendelijk taggen van de Tolhuistuin met krijtmarkers; het is allemaal te zien en te beleven tijdens het Mini Festival.

Ook is er een speciaal Indie Kids Menu in het Tolhuistuin Café-Restaurant THT.

Indie Kids is een initiatief van Indie Brands / Paperdoll in samenwerking met Paradiso.

When: 5 oktober van 11:00-18:00
Where: Tolhuistuin Amsterdam
Entry: 5 Euro (free for kids up to age of 3)

Paradiso ism Indie Brands / Paperdoll
Meld je aan via: https://www.facebook.com/events/283342738533225/

Facebook shareComments
Er zijn geen comments