01
Nov

Modefotograaf Rohn Meijer – 'Dreams go on' t/m 20 november

Modefotograaf Rohn Meijer – 'Dreams go on' t/m 20 november
De Nederlands-Amerikaanse modefotograaf Rohn Meijer exposeert van 1 november tot en met 20 december in Eduard Planting Gallery in Amsterdam. 'Dreams go on' laat kleurrijke backstage portretten zien van internationale supermodellen als Carla Bruni, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Kate Moss en Karen Mulder.

Rohn Meijer woont al sinds 1984 in modestad Milaan. Hij ontwikkelde al snel een grote passie voor backstage fotografie. Zijn serie 'Dreamgirls' is gemaakt in het begin van de jaren ’90, bij shows in Milaan, Parijs en New York. De foto’s weerspiegelen de dynamische en feestelijke sfeer achter de schermen.

Tot zijn eerste opdrachtgevers behoren Franco Moschino en Gianni Versace. Voor het eigenzinnige modemerk Dsquared fotografeert Rohn Meijer al jarenlang zomer- en wintercollecties. Ook heeft hij de afgelopen jaren gewerkt voor Neil Barrett, Diesel, Philipp Plein, Michael Thoms en Trussardi.

Rohn Meijer is in Amsterdam geboren. Als kind verhuisde hij naar Los Angeles en keerde op 22-jarige leeftijd terug. Hij volgde een opleiding keramiek aan de Rietveld Academie. De fotograaf maakt zowel modeseries als reisreportages. Zijn werk is te zien geweest op exposities in Europa en Amerika. En is gepubliceerd in talrijke bekende magazines.


Openingstijden galerie
De galerie is geopend van woensdag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur.

Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs
Eerste Bloemdwarsstraat 2 in Amsterdam
T: 020 320 67 05

www.eduardplanting.com
Fotocredits: Rohn Meijer
 
 
 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments