24
Oct

Fashion meets Food

Fashion meets Food
Dames opgelet! Noteer deze maar vast in je agenda, want vrijdag 24 oktober organiseert 100&1 gezellige ladies night!!

Met een lekker hapje en drankje nieuwe kleding uitzoeken of je laten adviseren voor nieuwe Make-up tips! Ook zijn er exclusieve sjaals, handgemaakte sieraden, leren tassen en nog veel meer.

De sfeer bij Coffee & Sandwich café 100&1 voelt aan als je eigen huiskamer in de stad. Zij hechten veel waarde aan gastvrijheid, een huiselijke sfeer verzorgen en daar hoort natuurlijk een uitstekende service bij. Er wordt alleen gewerkt met verse, authentieke en gezonde producten.

Het menu is tijdens de ladies night dan ook om je vingers bij af te likken! Denk aan: broodjes met Aioli, Tapas, Amsterdamse plaat, Bittergarnituurtje, Taartjes en een mini proeverij met zoetige treats! En.. Bij binnenkomst staat er uiteraard, een overheerlijk welkomstdrankje voor je klaar!

Het merk Belline is een frisse en jonge onderneming op het gebied van natural fashion accessories, zoals leren tassen & sieraden. Dames met een voorliefde voor vintage & een hippe stijl, kunnen hun hart dan ook ophalen bij dit merk met een unieke en natuurlijk uitstraling.

Ook de volgende merken zullen aanwezig zijn op deze gezellige ladiesnight:  Project Style Hunter (come and check out our stylish collection & accessory)  van Eeuwe (exclusive handmade scarves) & last but not least Make-up Artist Ester van Dam (Make-up tips to keep your look fresh!)

Wil jij kans maken op een tas vol met leuke treats! Ga dan naar de Fb pagina fashion & food @ 100&1 en meld je daar aan dat je op het event komt. Uit deze aanmeldingen word een winnaar gekozen!

Kom jij ons ook gezellig " in the flesh " gedag zeggen? Enneh.. Let's toast op a great ladiesnight out!
See you there!

Locatie: Mauritskade 100 A Amsterdam
Tijd: 19.00 tot 23.00
 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments