31
Oct

Demy de Zeeuw opent eigen BALR. pop-up store

Demy de Zeeuw opent eigen BALR. pop-up store
Foto: Marty Marn

Donderdagavond opende Demy de Zeeuw officieel de deuren van de eerste BALR. pop-up store in Amsterdam op de P.C. Hooftstraat 127. Het kledingmerk dat opgericht is door voetballers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel, is nu voor het eerst tijdelijk verkrijgbaar in een fysieke winkel.

Gedurende twee weken zijn er naast de standaard collectie ook exclusieve items te koop. De BALR. pop-up store in FOUR by Azzurro is geopend van vrijdag 31 oktober tot en met vrijdag 14 november 2014.
De collectie van BALR. is voor het eerst tijdelijk verkrijgbaar in een fysieke winkel. BALR. opent voor twee weken een pop-up store in FOUR by Azzurro in Amsterdam. Exclusief voor deze store lanceerde BALR. donderdagavond tijdens de persopening een aantal exclusieve items die alleen in de tijdelijke store verkrijgbaar zijn.


Fotocredits: Marty Marn

Winactie
Gedurende de pop-up store van 31 oktober tot en met 14 november loopt een winactie waarbij liefhebbers kans maken op een BALR. prijzenpakket t.w.v. €1.000,-. Hierin zit in ieder geval één exclusief item uit de collectie. Door een selfie te maken bij de speciale BALR. fotohoek in de pop-up store FOUR by Azzurro en deze te plaatsen op instagram met in de omschrijving @bybalr en #balrpopup maakt men kans op deze prijs.

BALR.
Het kledingmerk BALR. dat in 2013 is opgericht door voetballers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel, heeft als doel om de twee verschillende werelden van voetbal en mode aan elkaar te koppelen en daar een mooie collectie uit voort te laten komen. Geheel geïnspireerd op het leven van voetballers is er inmiddels een collectie met verschillende items die ervoor zorgen dat de man sportief, maar vooral ook fashionable kan reizen. Deze items zoals t-shirts, colberts, polo’s, jassen, snapbacks en luxueuze reisaccessoires zijn verkrijgbaar via de webshop BALR.com.Foto: Ed van de PolFacebook shareComments
Er zijn geen comments