13
Dec

Sissy Boy presenteert: Kerst Brocante Markt

Sissy Boy presenteert: Kerst Brocante Markt
Na twee succesvolle edities is het tijd voor de derde Kerst Brocante Markt van Sissy-Boy; op zaterdag 13 december draait het op het Amstelveld, bij Café Nel en bij De Duif om kerst en de bijbehorende warmte en gezelligheid! Shop unieke Vintage Finds met elk een eigen verhaal, fijne fashion, klassieke kunst en leuke hebbedingen voor in of onder de boom. Geniet gedurende de hele dag van lekker eten en drinken bij de Duif of op het terras van Nel. De kids kunnen uiteraard ook mee; voor hen is er speciale speelhoek met nannies van Compananny die een oogje in het zeil houden.

Vintage Finds & originele cadeaus
Ontdek de unieke selectie van Vintage Finds. Deze brocante meubels en interieuraccessoires hebben al een heel leven achter de rug en zijn verzameld door de Sissy-Boy treasure hunters. Loop ook langs kramen met bijzondere sieraden van Pit Bomans, wollen warmte van Bickley + Mitchel, originele decoratieve spullen van Lola & Kate en natuurlijk niet te vergeten, de herfst- en wintercollectie van Sissy-Boy met speciale aanbiedingen. Een aantal merken zullen de gehele maand december een pop-up krijgen in een paar filialen waaronder Magna Plaza in Amsterdam.
Het brede aanbod tijdens de Kerst Brocante markt biedt een buitengewone kans om een bijzonder kerstcadeau op de kop te tikken! Je cadeau laten inpakken kan ook; dit jaar wordt de inpaktafel verzorgd door Flow Magazine, waar je ook zelf kunt leren op een originele manier in te pakken tijdens de workshop. 

Koude dagen, warme wijn
Gedurende de hele dag is er een heerlijk aanbod van koffie met zoetigheden, verse smoothies, authentieke scharrelworst op speltbrood of een kop warme soep van Sissy-Boy Daily. Daarnaast staat er STROH klaar in de ketels en Glühwein op het vuur bij Nel.

Kinderparadijs
Kids zijn natuurlijk van harte welkom! De nannies van Compananny passen met zorg en plezier op de kinderen, terwijl jij speurt naar een buitenkansje. Met de nannies maken ze kerstversieringen voor in de boom of een schilderijtje voor de ouders. Warme choco mag hier natuurlijk niet bij ontbreken.

Geven is nog leuker dan krijgen; Sissy-Boy en de LINDA.Foundation
Steeds meer gezinnen in Nederland leven onder de armoedegrens. De LINDA.Foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA en streeft er naar positieve actie en begrip te creëren voor gezinnen met kinderen die het financieel zwaar hebben. Sissy-Boy helpt ook dit jaar om gezinnen onvergetelijke feestdagen te bezorgen. Help jij ook? Bij iedere stand staat een box waarin jij jouw bijdrage kunt doen.

Mis het niet en geniet zaterdag 13 december van 9u tot 18u met het hele gezin van een magische winterdag! Sissy-Boy trekt ook buiten de stadsgrenzen! Op zaterdag 20 december vindt de eerste Kerst Brocante Markt in Laren plaats, voor het Brinkhuis en op het kerkplein.
www.sissy-boy.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments