10
Mar

Mode Marché zondag 8 april in NAi!

Mode Marché zondag 8 april in NAi!

Mode Marché viert met pasen, haar tiende jubileum in het Nederlands Architectuurinstituut in Rotterdam! Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland. Buiten een echt modefeestje vol verjaardagsverrassingen zal Mode Marché 10 trouw blijven aan haar concept, namelijk supershopping voor leuke prijzen bij Nederlands modetalent als Daisy Kroon, L'école National, Mada van Gaans, Madé, Roparosa, Vlieger & Vandam en bijna 50 andere gevestigde en jonge modeontwerpers!

Tijdens de inspirerende shoppingmiddag ontdekken bezoekers een unieke mix van nieuwe talenten en gevestigde namen die door de organisatie met veel zorg is samengesteld; niet op een catwalk of achter glas, deze ontwerpen kan jij gewoon mee naar huis nemen! Mode Marché biedt een uniek overzicht van Nederlandse ontwerpers en winkels voor allen die wat anders willen dan het standaard aanbod. Het Rotterdamse evenement verbindt een unieke mix van meer dan 50 mode ontwerpers en hun liefhebbers met elkaar. Niet alleen voor de vrouwelijke mode fans, ook Monsieur Mode Marché zal deze editie nog meer keuze bieden voor de man die er op zijn paasbest uit wilt zien. Je aankopen stylish mee naar huis nemen? De speciale Mode Marché shopping bag is ons unieke jubileum item dat je niet mag missen!

Uiteraard moet 10 keer Mode Marché gevierd worden met een echt feestje. Conny Janssen Danst opent deze editie met een spectaculaire dans uit de voorstelling MEER RUIS waarmee het gezelschap momenteel langs de nederlandse theaters tourt. Geen zin in shoppen met een lege maag? Speciaal voor VIP Shoppers die lekker willen paasbrunchen is er de Happy Easter Fashion Brunch voordat het VIP Shopping Hour begint. Supershoppers kunnen tevens even bijkomen in de Mode Marché Recovery Area vol ontspanning en in het NAi Café. In het nieuwe NAi kan je je tevens onderdompelen in de wereld van de architectuur met tentoonstellingen, lezingen en debatten, of zelf aan de slag gaan op het DoeDek. Tijdens Mode Marché is het gebouw van Coenen bol staan van de mode!

Geen zin in shoppen met een lege maag? Seciaal voor VIP Shoppers die toch willen paasbrunchen is er de Happy Easter Fashion Brunch voordat het VIP Shopping Hour begint! Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben hierdoor eerste keuze! Omdat Mode Marché haar 10e editie viert zijn er leuke goodies voor alle VIP Shoppers!

Surf voor meer informatie naar de website van Mode Marché 

MODE MARCHÉ 10 | ZONDAG 8 APRIL 2012 (1e PAASDAG)
10:30u tot 12:00u: Happy Easter Fashion Brunch, presale bij SHPPR*
12:00u tot 13:00u VIP Shopping Hour, toegang 7,50 euro, presale bij SHPPR*
13:00u tot 17:00u: toegang 2 euro aan de deur

Een nieuw pareltje in Rotterdam is het NAi Café. Een prachtig café in de foyer van het NAi, het Museum voor Architectuur, aan het Museumpark. Het prachtige, grote terras van het café is gelegen aan het water en in de zomer overgoten met zonnestralen. In de winter liggen hier dikke paardendekens en knisperen hier warme haardvuurtjes. Op de menukaart staan o.a. heerlijke Rotterdamse tappas, verse sapjes en de lekkerste koffie. Meer informatie over het NAi Cafe vind je op www.nai.nl/café

Facebook shareComments
Er zijn geen comments