23
Jan

Day Seven @ Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam: Zalando Fahion House

Day Seven @ Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam: Zalando Fahion House

Het Zalando Fashion House op de Haarlemmerdijk 41 is sinds zaterdag 17 januari geopend. Het Zalando Fashion House geldt als een inspirerende plek voor alle modeliefhebbers. Bezoekers kunnen meer informatie ontvangen over het consumenten programma Zalando presents 10 Days Downtown, bijkletsen in het fashion café en de meest populaire modemerken ontdekken die via de online shop verkrijgbaar zijn.

Het Zalando Fashion House blijft gedurende het hele consumenten programma Zalando presents 10 Days Downtown open, tevens tijdens de avonduren van het catwalk programma van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, om op deze manier de modeliefhebber op een fijne plek direct alle shows te kunnen laten zien.

Het catwalk programma van de 22e editie van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam ging gister van start met een eerbetoon aan Frans Molenaar. Voor aanvang van de eerste catwalkshow nam Bart Maussen van FashionWeek Nederland het woord, om stil te staan bij het overlijden van de couturier.

Na deze indrukwekkende woorden werd de openingsshow op de catwalk verzorgd door AVELON, gevolgd door young designer Liselore Frowijn en Edwin Oudshoorn Couture.Fotoflash Dag 7 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam #MBFWA / Zalando presents 10 Days Downtown #zalandodowntown

Fotocredits: Peter Stigter

Facebook shareComments
Er zijn geen comments