26
Jan

SuperTrash showt AW 15 'Modern Pioneers' collectie

SuperTrash showt AW 15 'Modern Pioneers' collectie

Zaterdagavond 24 januari showde SuperTrash haar AW15 collectie in de nieuwe 110 meter lange tunnel onder het Centraal Station in Amsterdam. De collectie is geïnspireerd op 'Modern Pioneers'. Vrouwen hebben altijd al het verschil gemaakt als het gaat om verandering en gelijkheid. Met deze gedachte als uitgangspunt, brengt SuperTrash met de AW15 ‘Modern Pioneers’ collectie een ode aan empowerment en vrouwelijkheid.

AW15/16
De wintercollectie wordt gekenmerkt door een variatie aan silhouetten in de karakteristieke modern-vrouwelijke SuperTrash stijl: Be bold, be yourself, be a Modern Pioneer.
De Modern Pioneers AW15 collectie bestaat uit drie stijlen:
'STYLE SCOUTS' is geïnspireerd op de allereerste eerste girl scouts opgericht in 1912. Stoere mannelijke details zijn vertaald naar vrouwelijke lange tailored silhouetten met handige zakken, gouden knopen en leren banden. Door gebruik van zachte bewegelijke stoffen ontstaat een look die zowel sterk als ook super feminine is.

'WO-MAN' Sterke zwart en witte silhouetten met uitgesproken lijnen staan voor een sophisticated nieuwe vrouwelijkheid. Aangesneden blazers in combinatie met pantalons, kanten details en lange kokerrokken geven een powerful edge.

'STYLE REVOLUTION' Uitgesproken vormen en rode highlights staan voor de stijlrevolutie. Lange kanten jurken, wijd uitlopende rokken, uitgesproken featherprint pieces en elegante stoffen zijn kenmerkend voor de verleidelijke SuperTrash vrouw.

Na afloop van de show maakt Olcay Gulsen een duidelijk statement door het applaus niet alleen maar samen met haar gehele team in ontvangst te nemen. "Ik ben trots en dankbaar voor de groep mega sterke en slimme vrouwen die samen met mij werken aan de groei en uitbouw van SuperTrash. Dit inspireerde mij de kracht van vrouwen te vieren met deze 'Modern Pioneer' collectie.", aldus Olcay Gulsen.

Imaan op cover ST. Magazine
Op de cover van het nieuwe ST. Magazine staat het nieuwe SS15 campagne model Imaan Hamman. Net als het eerdere campagnemodel Bregje Heinen belichaamt Imaan alles waar SuperTrash voor staat: jong, succesvol, divers en inspirationeel.

Styling show: Maarten Spruyt
High-res beeldmateriaal van de show kunt u hier downloaden.Fotocredits: Peter Stigter

www.supertrash.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments