26
Jan

Club BRILLANT presents: Denim, sneakers en shades op de catwalk

Club BRILLANT presents: Denim, sneakers en shades op de catwalk

Amsterdam staat bekend als de “Denim Capital” van de wereld en dit belangrijke modesegment mag dan ook niet ontbreken op de Amsterdam Fashion Week, dat ooit begon als podium voor “new luxury” wat voor een groot deel uit denim bestond. Club BRILLANT nam het initiatief voor een show waarin denim, sneakers en natuurlijk de nieuwste monturen en zonnebrillen voor komend seizoen een hoofdrol speelden. De topopticiens van Nederland vonden in Clyde Semmoh de ideale stylist.

Wellicht voor het eerst in de geschiedenis zagen we zoveel verschillende grote denimmerken samen op een catwalk voor een boeiende show ingedeeld in vijf thema’s: INDIGO, INNOVATION, BLANC, VINTAGE en DESIGN.Denim bleek vele gezichten te hebben. Van traditioneel en vintage tot modern en innovatief. Voor deze zomer is er veel witte denim wat zich perfect laat combineren met een nieuwe trend in de zonnebrillen. De traditionele grote zware vintage-inspired modellen die de afgelopen jaren het straatbeeld bepaalden, maken plaats voor subtiele en fragiele kleine brillen met ronde vormen en modieuze blauwe en groene glazen. Deze brillen worden bijna zonder uitzondering in Japan gemaakt waar vakmensen in kleine ateliers de kunst verstaan om dit soort zonnebrillen te maken. Toch zien we ook nog over de top grote modellen zoals bij de zonnebrillen van Cazal en Dita waarvan ook het model dat Beyoncé in haar laatste clip draagt. Dit montuur was natuurlijk op deze catwalk te zien.Net als bij de denim en de brillen is er ook op het gebied van sneakers veel innovatie en is er bij iedere outfit inmiddels wel een paar sneakers te stylen. In die zin was deze show de perfecte mix voor komend seizoen.
Denim, sneakers en shades, je kunt er eindeloos mee mixen en combineren en ze mogen in geen enkele garderobe ontbreken. Als deze show één ding duidelijk maakte, is het wel dat je van alle drie een mooie collectie in huis moet hebben!Club BRILLANT bedankt G-Star, Avelon, Denham, Amsterdams Blauw, Replay, Good Genes, Kings of Indigo, Maison the Faux, Clarks, Filling Pieces, Converse, Vans, PUMA, Ilja Visser, Jonathan Christopher, Marga Weimans, Anne & Valentin, Sama Eyewear, Dita Eyewear, Cazal Eyewear, Andy Wolf Eyewear, Yellows Plus, Ray-Ban en Filson. En natuurlijk specials thanks voor Clyde Semmoh en James Veenhoff.
Kijk voor meer informatie over Club BRILLANT op www.club-brillant.com en volg vanaf nu alles over eyewear op www.nanawoodyandjohn.com en op de Facebook en Instagram pagina’s.

ALWAYS REMEMBER GOOD LOOKING & LOOKING GOOD YOU SIMPLY HAVE MORE FUN!

Voor foto's zie: http://modeagenda.nl/gallery/116/-club-brillant-presents-denim-sneakers-en-shades-

Fotocredits: Fuse Communication

Facebook shareComments
Er zijn geen comments