11
Jul

Elite Model Look Nederland 2016 gewonnen door Mickey Kümmer en Joyce Bergevoet

Elite Model Look Nederland 2016 gewonnen door Mickey Kümmer en Joyce Bergevoet

De catwalk van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam werd op zondag 10 juli vrijgemaakt voor twintig kersverse modellen. De sfeervolle Gashouder in Amsterdam vormde het feestelijke toneel van de finale van de bekende Nederlandse modellenwedstrijd Elite Model Look Nederland 2016. Mickey Kümmer (17) uit Heemstede en Joyce Bergevoet (15) uit Duiven werden bekroond tot winnaar en winnares. Zij ontvingen naast een modellencontract bij Elite Model Management Amsterdam een plek in de internationale finale van Elite World Final.

Frisse gezichten op een bekende catwalk
De feestelijke avond bestond uit meerdere shows, waarbij de finalisten collecties presenteerden. Danie Bles verzorgde de styling van de twintig modellen in spé. De presentatie van het modellenspektakel tijdens de Amsterdamse modeweek was in handen van Lieke van Lexmond.

Jury roemt veelzijdigheid
Mickey en Joyce vielen op door hun veelzijdigheid. De vakjury, bestaande uit Lena Bodet (Elite Management Worldwide), Suzanne Pots (Elite Management Amsterdam), Mauro Da Silva (Elite Management Amsterdam), Bart Maussen (Director FashionWeek Nederland) en Nodar Beghiyl (Director Elite Model Look Nederland), prees de verschillende looks van de winnaars en erkenden hun potentie om met de internationale trends in de modellenwereld mee te bewegen. Mickey en Joyce mogen dit talent meteen laten zien, wanneer zij Nederland vertegenwoordigen tijdens de 33ste editie van de internationale finale van Elite World Final.

Stichting NietBlind
Elite Model Look Nederland werkt samen dit jaar samen met Stichting NietBlind om aandacht te vragen voor wetenschappelijk onderzoek naar blindheid en slechtziendheid.

Over Elite Model Look
Elite Model Look is de beroemdste internationale modellencompetitie ter wereld en vindt dit jaar voor de 33e keer op rij plaats. Elite Model Look trekt jaarlijks meer dan 400.000 deelnemers uit 800 steden, 40 landen en vijf continenten en biedt jongens en meisjes een unieke kans om binnen te treden in de modellenwereld.

Over Elite World
Elite is opgericht in 1972 en is het grootste modellenbureau ter wereld. Daarnaast vertegenwoordigt zij meer dan 2000 modellen in vijf continenten. Elite Model Look was het startpunt van de carrière van topmodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen en vele andere gevestigde namen. Elite streeft ernaar om de talenten in de wereld te ontdekken door te scouten met de Elite Model Look competitie. Elite is niet alleen een modellenbureau, maar een merk met activiteiten in drie verschillende bedrijfstakken waaronder high-level modellenmanagement, de Elite Model Look competitie en world-class licensing.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments