10
Jul

Born in Antwerp sluit af met e en knallende reeks events

Born in Antwerp sluit af met e	en knallende reeks events

Pak je agenda erbij, want met het themajaar ‘Born in Antwerp’ zet de Stad Antwerpen nog tot 2 oktober Antwerps creatief talent in de kijker. Met OFFF by night, het slotfestival 'works' en de heropening van Museum Plantin-Moretus belooft Born in Antwerp na de zomer nog heel wat moois!


Rizon Parein lanceert OFFF by night in Antwerpen
Gerenommeerd 3D-designer én curator van Born in Antwerp Rizon Parein haalt het grootste design festival in Europa naar Antwerpen. Op 22, 23 en 24 september wordt de parkloods omgetoverd tot hét internationale mekka voor design en creativiteit. Naast keynotes van ronkende namen uit de designwereld zal je er ook demo’s, workshops, boekenstandjes en marktjes vinden. Voor elk wat wils dus op deze inspirerende 3-daagse!


Flanders DC en Stad Antwerpen slaan de handen in elkaar met works
Antwerpen telt meer dan 9.000 creatieve ondernemers, goed voor 9.000 unieke verhalen van divers talent uit 12 sectoren. Flanders DC en Stad Antwerpen zetten deze verhalen in de spotlights met een 3-daags stadsparcours. Het parcours works zal een netwerkevent, interactieve workshops en installaties inhouden. Je kunt er van 30 september tot en met 2 oktober 2016 terecht op verschillende locaties in de Antwerpse binnenstad, waaronder in het vernieuwde Plantin Moretus Museum.


Feestelijke heropening van Museum Plantin-Moretus
Het Museum Plantin-Moretus, UNESCO Werelderfgoed, heropent in september met een nieuwe opstelling, een nieuwe leeszaal en een nieuw depot. In het volledig vernieuwde museum valt er in het weekend van 30 september tot en met 2 oktober heel wat te beleven. Bezoekers kunnen zich opnieuw laten meenemen in het bijzondere verhaal van de visionaire uitgever Christoffel Plantin en zijn schoonfamilie Moretus.


Over Born in Antwerp
Wist je dat Antwerpen meer dan 8000 creatieve ondernemingen telt? Het project Born in Antwerp brengt die gigantische creatieve economie onder de aandacht. Van 22 april tot 2 oktober 2016, met tentoonstellingen, congressen, concerten, markten, films en workshops. Want met massa's creatievelingen in de stad zijn heel wat geweldige ideeën Born in Antwerp! Uitvalsbasis is het ‘Hoofdkwartier van Born in Antwerp’ op het Eilandje waar iedereen welkom is, ook om lekker te eten en te drinken. Download de gratis app 'Born in Antwerp' in de Google Play Store of de iOS App Store voor programma en kalender.

www.borninantwerp.be


Facebook shareComments
Er zijn geen comments