13
Jan

Fashion Business Conference

Fashion Business Conference


Het is tijd voor de fashion industrie om op een nieuwe manier samen te komen. Op 2 februari komen movers en shakers uit de fashion, lifestyle en beauty industrie samen om zich te verenigen met ondernemers die hun retailstore, label of agentschap verder willen vormgeven.

Een programma van prikkelende lezingen, interactieve discussiesessies, aangereikte verkoopmogelijkheden en het verbinden van gelijkgestemden, zorgt ervoor dat nieuwe ideeën en innovaties omarmd worden en antwoorden worden gevonden op maatschappelijke vraagstukken binnen deze industrie.

Onderwerpen als;
Hoe verduurzaam je je merk of store?
Welke ontwikkelingen ontstaan er om (wereldwijd) je publiek te bereiken?
Hoe zet je naast je retailstore een private label op?
Hoe ziet het retaillandschap van de toekomst eruit en wat wordt de nieuwe manier van inkopen?
Hoe maak je van je store een merk?
Bestaat er nog wel zoiets als modetrends?
Be the first to know!

Ontmoet mede ondernemers en leer van hun strategieën, businessmodellen en succes. Verdien direct je toegangskaart terug door een samenwerking met een (wereldwijd) retail inkopersplatform waar jij je merk(en) op kunt zetten of je als retailer op kunt aanmelden. Maak als merk kans om getoond te worden op de catwalk van de New York, Amsterdam of Sustainable Fashion week.

De Fashion Business Conf. is meer dan alleen een conferentie, het onderzoekt nieuwe grenzen en daagt de conventionele wijsheid over ondernemen in de fashion uit.

Meld je nu aan om je plek te reserveren, er is nog plaats voor 90 deelnemers.

Kijk voor meer informatie op: http://www.fashionbusinessconf.com/

Waar: Beatrix gebouw, Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Donderdag 2 februari 2017
 

 
 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments