20
Jan

The First Solo show of Fashion Designer Sabine Staartjes!

The First Solo show of Fashion Designer Sabine Staartjes!

2017 start met een kleurexplosie: Amsterdamse mode ontwerpster geeft in aanloop naar Fashion Week haar eerste Solo show in I-Dock.

Op vrijdag 20 januari showt zij in Restaurant I-Dock Amsterdam haar nieuwste collectie SET ME FREE.

De collectie gaat over volwassen worden, je los breken van de gebaande paden. The only way is up! Opgroeien in een tijd waarin alles kan en alles mogelijk is, maar waardoor ook alles kan mislukken. Het in de war zijn van dit alles en je eigen paden leren bewandelen.

De spraakmakende collectie SET ME FREE staat voor het altijd je eigen keuzes maken en die vrijheid ook nemen!

Georganiseerde chaos is een goede bewoording voor de werkwijze van Sabine Staartjes. Het gevoel van de collectie is Fabulous Comfort.

Kenmerkend voor de designer zijn de geometrische patronen, het kleurgebruik en materialen op een andere manier gebruiken dan zoals ze bedoeld zijn. Items die je zult tegen komen zijn de populaire Reversible bomberjacket, leggings, joggingbroeken, badpakken en tops. Natuurlijk sluiten we de show met een aantal showstoppers!

Studio Sabine Staartjes is in 2012 opgericht door Sabine Staartjes. De in Amsterdam gevestigde modeontwerpster, omschrijft zichzelf als een Eclectic Fashion Designer. Eerder exposeerde ze al in het Moti Museum in Breda en Beit Ha'ir Museum in Tel Aviv. Ook werkt ze in opdracht voor verschillende klanten, waaronder artiesten, stylisten en bloggers.

En nu is het tijd voor haar eerst SOLO Show!

De modeshow wordt mede mogelijk gemaakt door Studio Sabine Staartjes in samenwerking met Fashion Friday, Mode Agenda, Restaurant I-Dock Amsterdam en polette eyewear.

Tijdens de show wordt de nieuwste zonnebril van polette eyewear onthuld !! 

Je bent van harte welkom! 


Datum: 20 januari
Locatie:
Restaurant I-Dock Amsterdam (aan de jachthaven)  IJdok 4 - 1013 MM Amsterdam 
Tijd: 20:00u - 23:00u
Aanvang show: 21:00u


 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments